sergiVaig anar a uns grans magatzems amb la meva filla de 15 anyets a comprar-li un disc(jo encara els anomeno així),va triar el de Mujeres,hombres y viceversa…amb tot el dolor del meu cor. Vaig pensar que havia de fer alguna cosa com a pare responsable que miro de ser, i vaig pensar en comprar un altre jo, al meu gust, a veure si amb mà esquerra li feia escoltar i no tornava a passar la vergonya de pagar per aquell “disc”,oviament vaig escollir  l’Espècies…Portant-la a casa de sa mare que viu a Vinaròs, jo visc a Tarragona,vaig posa’l al carregador de CD’s del cotxe,tenia 1 hora i mitja de temps per dur a terme el meu malèfic pla. Va sonar tot el viatge,i li va encantar,tant és així que quan vam arribar a Vinaròs me’l va demanar…em va dir “el proper cap de setmana te’l torno”.Evidenment tots dos sabem que no me’l tornarà pas,així doncs m’he quedat sense Espècies…Tampoc pretenia que li agradés tant….

Apunta’t a la newsletter