M'he catalogat #25Sort d’aquell anunci d’Estrella Damm! Aquell anunci va ser el que em va fer escoltar la vostre música la primera vegada. El que em va fer posar a youtube: “nois anunci estrella damm”, i allà hi ereu!, Em va sortir, com no; Jean Luc! Una canço que m’ha marcat molt.

Estava desitjant anar a un concert vostre però per desgracia ja era massa tard! Estava esperant amb moltissimes ganes el nou disc. Quan vaig escoltar per la ràdio q treieu nou disc el 14 de Febrer, vaig esperar aquell dia dels enamorats com no ho habia fet a la meva vida! Mare meva quin disc que heu parit!! No hi han paraules! Escoltar cançons vostre de nou, va ser una alleujament! Anar a concerts de la gira ha sigut el millor, escoltar les vostres cançons es genial! Pero sens dubte ho vau petar al Palau! L’ultim concert de la gira estaba alegre pero trist!! Vaig ser un dels animals d’ARMENGOL, (concretament el pollo), i va ser genial! Pero escoltar Lousiana nomes en piano, i amb les vostres 4 veus impresionant!!

Seguiu aixi nois!! I no pareu mai de fer bona musica!!
No trigueu a tornar!

Apunta’t a la newsletter