Foto: Joana M Borràs

Foto: Joana M Borràs

Amics,
ja no sabem què escriure ni com descriure l’ambient que s’està creant en aquests últims concerts. Palma no va ser una excepció. De fet, dijous es va crear un dels calius més macos de tota la gira. Hi havia ambient de concert final. És tant difícil d’explicar què vivim cada cop que venim a Mallorca que és millor que ho dieu vosaltres mateixos. Us demanem que entre tots plegats fem una petita crònica col·lectiva entre els que érem allà i que poseu quins van ser els vostres moments del concert. Des de dalt ja no ens queden paraules. A camerinos la gent del nostre equip deia que la gent a fora havia cantat com mai, els músics comentaven que havia estat un dels concerts on s’ho havien passat més bé. Vam celebrar-ho amb una ensaimada que ens van fer arribar un grup de seguidors (Gràcies! Era boníssima!). Ha estat un plaer venir tres vegades durant aquesta gira. Sentim no haver pogut visitar Menorca, Eivissa i Formentera però de ben segur que algun dia tornarem. Gent de Palma, als vostres peus.

En queden 3!

Apunta’t a la newsletter