Captura de pantalla 2013-03-18 a les 14.42.44

La veritat és que totes tenen  alguna cosa que les fa especials però com que no en vull desmerèixer cap, m’allargaré una mica i us explicaré les que per mi son les dues cançons més  significatives  i per les que podríem dir que “ M’he catalogat “

CARNAVAL :  Perquè m’encanten els jocs de paraules, pel significat  de la cançó, i perquè l’any passat per Carnaval precisament em vaig disfressar  d’Audrey  Hepburn (la meva actriu preferida)  i ningú  va saber de  QUI  anava  disfressada.  Em  vaig quedar molt xascasa de que ningú sabes de qui  anava disfressada , per això  quan escolto que a la cançó  dieu :

“Em  dic Cita’l a l’àtic .No veieu que bo que és?  Però  aquest  any  no es complica i tots l’hem entès”

Sempre que l’escolto , penso en aquell dia, ja que encara que la meva disfressa  no va tenir gaire èxit, jo  em vaig sentir super bé i vaig gaudir molt , de poder sentir-me Audrey Hepburn per unes hores… però allò va durar poc …perquè a l’endemà, tot  tornava a ser com sempre , però em quedava la satisfacció  d’aquell dia  , i d’haver-me sentit Audrey Hepburn per unes hores, per tant totalment acord  amb  les  estrofes  on dieu:

“ A significar coses  que ens facin els dies més dolços , i no tant transcendents”…

“L’endemà t’aixeques, cansat però content, un Diumenge  s’afronta ,poc a poc i anar fent, et mires al Diccionari , i tornes a ser tu, i creus que es injust però no ho dius a ningú”

D’aquí la meva historia amb la cançó  CARNAVAL.

Però la cançó que per mi  es la Millor i que significa molt per mi  es El Matrimoni Arnolfini. M’encanta viatjar. Si fos per mi, no pararia d’anar de viatge. Un altre  punt en comú és que, encara que el món de l’art no el domini m’encanta anar de museus  i  l’art en general. A més, a arrel de aquesta cançó  he après coses del quadre del mateix nom. I encara m’agrada mes quan l’escolto.

Mes connexions amb la cançó: l’any passat vaig anar de vacances a Dinamarca, però el meu novio no em va poder acompanyar, i al final hi  vaig anar amb uns amics … doncs bé ,em vaig pasar tot el viatge escoltant la mateixa cançó… Sí! Ho heu encertat!! El Matrimoni Arnolfini. Vaig deixar posada l’opció Repetir al Mp3 i va estar sonant durant tot el vol. M’encanta des del el principi fins al final…aquelles  vacances van ser diferents, perquè eren les primeres vacances que passava sense el ell. El vaig trobar molt a faltar, i tot i que nomes vaig ser fora una setmana a mi em va semblar que estava fora un mes. El comiat va ser molt dur… però el millor va ser tornar a Barcelona i retrobar-me amb ell. Per això ho claveu, quan ho remateu en que després d’un viatge ,per moltes ganes i  per molta il·lusió que et faci fer-lo ,” Tornar sempre es la millor part de l’aventura”. Ara he començat a fer classes  per aprendre a tocar la guitarra, i la primera cançó que estic aprenent a tocar es el Matrimoni Arnolfini.

“ jo el món del solfeig , ho reconec no puc dir pas que el domini, de les classes de  guitarra   se’m va quedar només El Matrimoni Arnolfini”

Apunta’t a la newsletter