[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ubIQgcEDHfM]

Amics, avui us volem fer un petit regal. Ens quedava al tinter el darrer microdocus, el del Festival de Porta Ferrada del 15 d’agost de 2013. Un microdocus que ens porta els aires dolços de l’estiu, de la gira de les Espècies. Aquell dia tornàvem del concert de l’Auditori de Palma i enllaçàvem amb Porta Ferrada (us en recordeu de la mítica setmana fantàstica?) Esperem que el gaudiu.

I avui nosaltres n’estem fent de les nostres. Sí, hem acabat la gira però avui fem el Dia dels Amics. Hi ha el Dia del pare, el Dia de la mare…doncs per nosaltres avui hem decidit celebrar amb tota la banda i l’equip tècnic el final de gira d’una manera molt especial. No us desvetllarem res perquè part del que passarà avui sortirà com a material extra en el CD+DVD del directe de Razz aquest proper mes de maig.

razz directe

Per cert, us en recordeu que al post on anunciàvem que treuríem el CD del directe us vam demanar possibles títols pel disc, així com la vostra opinió de treure dues edicions i sobre quin contingut extra us agradaria trobar-hi a més a més del directe de Razz?

Doncs nosaltres ja hem posat fil a l’agulla:

De moment aquí us deixem un recull de tots els títols que ens heu suggerit. N’hi ha per triar i remenar: Catalogant espècies; Espècies catalogades; de gira amb les espècies…i de més curiosos com Viatge en un Supermirafiori; Viatge en un Panda; o un de més Darwinià com L’origen de les Espècies; o de mítics com Lucy Perales was here; Gira descatalogada o Descatalogats. Altres de més locals com Els Amics des del Razz; Directes per catalogar; Els amics dels amics; Tots som sers per catalogar; un any catalogant espècies; Tot el que s’ha de saber per entrendre el món dels amics; Els Amics de les Arts tot el que volies saber i no t’havies atrevit a preguntar d’aquesta banda Spactacular;  Els Amics de les Arts La gira que va neixer la Lucy Perales; Tenim dret a fer l’animal. 

I sobre l’edició hem vist que les dues opcions tant la de format econòmic (amb els dos discos i de mida CD), com la de format col·leccionista (amb llibre de fotos d’instagram+ diari de gira i de mida DVD) han rebut molt bona acollida. Per tant ens animem a tirar endavant les dues opcions.

I en relació al contingut extra, molts ens heu demanat que voleu algun material inèdit…doncs ara mateix, mentre esteu llegiu aquest post, ja l’estem filmant!

Moltes gràcies pel vostre feedback. Serà un cd+dvd del directe molt guapo!

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter