Hem arribat al Palau Sant Jordi i hem vist que ens havíem posat el mateix jersei. Sort que almenys érem dos i dos.

Hem arribat al Palau Sant Jordi per fer la reunió amb l’organització  i hem vist que ens havíem posat el mateix jersei. Sort que almenys érem dos i dos.

Amics,
queden pocs dies per tancar la paradeta del bloc i deixar pas als vostres “M’he catalogat” però abans de marxar de vacances us volem comunicar una molt bona notícia: farem l’himne dels Mundials de Natació Barcelona 2013 que es celebraran aquest estiu. Fa dies la organització es va posar amb contacte amb nosaltres, ens va explicar el projecte i avui finalment s’ha fet oficial la notícia.

Portem treballant-hi setmanes i estem molt contents de com està quedant. No podem desvetllar massa res però el que sí és segur és que serà una cançó inèdita, composada expressament per l’ocasió. Està previst que es publiqui cap al maig, dos mesos abans del començament dels Mundials.

Des d’aquí dir que estem molt agraïts a la gent de l’organització que ha pensat en nosaltres per fer-ho. És una oportunitat de fer una cosa molt guapa vinculada amb l’esport i la nostra ciutat. Moltes gràcies.

Esperem que us agradi a tots!

Salut i aigua!

Apunta’t a la newsletter