[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2PaY2YyG9-I]

Amics, en queden 3. Triple final: Salou, Razzmatazz i Palau de la Música. Uf, això ja s’acaba!

Gràcies a tots per participar a la crònica col·lectiva del concert de Palma. Hem llegit els comentaris-crònica que heu deixat. Ens agrada saber com viviu el concert (pre, durant i post concert). Gent de Mallorca, de nou gràcies per l’enorme calidesa amb la que ens vau rebre al Trui Teatre el dijous passat. Va ser molt gran!.

Aquesta setmana passada també vam viure una bona notícia. Hem passat a la fase final del Disc Català de l’Any que organitza RNE4. Podeu votar l’Espècies per catalogar en aquesta web disccataladelany.cat. Teniu fins el 25 de març.

I aquest dijous serem a la gala d’entrega dels Premis Enderrock al Teatre Municipal de Girona i pujarem a interpretar una cançó. Gràcies de nou pels quatre premis Enderrock per votació popular. Són un gran regal per acabar aquesta gira.

I per últim, n’estem preparant una de grossa. Encara no us ho podem dir (sí, sabem que estem creant expectació, però de veritat, fins que no tinguem l’ok definitiu no ho podem dir). Esperem comunicar-ho al bloc a finals d’aquesta setmana.

tres

Amics, només en queden 3. Recta final de gira de les Espècies. Quin any més guapo que estem vivint. (foto: serra8cat).

 

Apunta’t a la newsletter