palau nuriia_10

Els Amics al Palau en el moment màgic en què la gent en volia més (foto: nuriiaa_10)

El dia després t’aixeques encara amb la vibració al cos de les dues nits anteriors. Serà que els humans estem fets de tres quartes parts d’aigua perquè tota l’energia del que hem viscut durant aquestes dues nits encara la portem dintre, com si l’experiència hagués estat com un microones gegant.

Dorms bé però amb un punt d’excitació (ens han dit, bones fonts, que ens hem mogut molt aquesta nit). Quan et poses al llit just després del palau no pots evitar de repassar mentalment el concert: cada acord, cada entrada, cada reacció del públic…cada segon et queda gravat amb un detall mil·limètric que et sorprèn a tu mateix. L’adrenalina competia literalment amb els xaiets que saltaven la tanca: 6504, 6505…fins que caus rendit.

Al matí intentes allargar fins les 10 fent el ronso, mandrejant una miqueta al llit però no hi ha manera. A les 9 ja estàs de peu i amb ganes d’explicar-ho, de fer el post i de mirar a la xarxa com ho va viscut la gent i de comparar-ho amb el que tu sents. Mentres esmorzes un bol de cereals amb fruita no pots deixar de pensar-hi, i t’entretens més del compte amb la maduixa que flota entre els flocs de civada i llet. T’adones que estàs tranquil, que estàs en pau. Ha estat un any que t’ha omplert infinitament, en el que has compartit la música, les sensacions i els mil moment de la gira, i sabem que tot això ho trobarem molt a faltar. Sempre ens passa. Passaran 4 setmanes i ja direm, “per quan el següent bolo?” Però ara nois toca parar les màquines. Descansar i posar-nos ens mans de les 9 muses gregues (que deia en Ramon Gener ahir al Palau) per tornar a explicar històries, a fer melodies, a pensar harmonies, a buscar arranjaments i a retrobar la intimitat d’Els Amics de les Arts.  Els quatre amics al local o en una caseta a la muntanya fent un stage creatiu i rient plegats i passant-ho bé. Perquè en el fons es tracta d’això: de passar-ho bé i de ser amics.

Gràcies de veritat per la intensitat d’aquest any. Per portar-nos a llocs inimaginables: places, sales, festival d’estiu, teatres. I el gran comú denominador heu estat vosaltres. Fidels omplint-ho tot. I ara ja sabem que amb gent com vosaltres no podem parar mai de fer cançons.

Mil gràcies i fins ben aviat!

Pd: I ja ho sabeu, per deixar record d’aquest final de gira estem molt contents de poder-vos oferir el directe cd+dvd de la nit de Razz que sortirà aquest proper maig 2013. (Podeu mirar aquesta fantàstiques fotos d’en Mercadé de la nit al Razz). Per nosaltres també és un premi poder recordar una de les dues grans nits de les Espècies per catalogar i deixar constància del que ha estat aquest fantàstic any plegats.

Pd2: Abans de marxar recordar-vos que deixarem el bloc a les vostre mans. Hem rebut moltes històries al M’he Catalogat i les anirem publicant cada dia al bloc. Gràcies per participar.

Comentaris

 1. Paula

  Gràcies per la nit d’ahir va ser màgica, el públic la vam gaudir molt! Al llevar-me encara sentia la cançó del ‘’tren transsiberià’’ i ens veia a tots ballant per la sala.
  Però sobretot, gràcies per aquesta fantàstica gira. Com bé dieu, esperem amb moltes ganes la pròxima!

 2. Alexandra

  És fantàstic que ho sentiu així… Nosaltres també recordem intensament cada un dels vostres gestos, de les vostres notes, de la vostra espontanïetat… Esperem amb molta il.lusió que les màgiques històries que, segur, seguiran naixent de la vostra complicitat i manera de fer, mirar i entendre el món. Una abraçada enormeeee pd: no puc evitar preguntar-me sempre qui escriu de vosaltres!!! O us turneu?? 😉

 3. Cris

  Simplement gràcies a voltros, gràcies per aquesta gira i per tots els moments de felicitat que ens heu regalat. Sou increïbles, acabau d’aturar i ja esperam amb ganes que torneu!!!!

 4. Mireia

  Gràcies per la nit d’ahir. Nosaltres, el públic, també ens hem llevat amb ganes d’explicar tot el que vam viure ahir. Va ser una nit genial. Ha estat una gira genial. I ahir també ens preguntàvem: “I ara què?”… No podem buscar entrades per un altre concert dels Amics….
  Us trobarem a faltar!!!! No tardeu massa en tornar, eh? 😉
  Una abraçada!!! I, de nou, moltes gràcies per la nit d’ahir!!!!!

 5. Esther-sabadell

  Dos dies seguits de concerts….petadíssima…contenta…somriure d’orella a orella…però trista…quan és el següent ???? Ah, no n’hi ha…la llista de concerts està buida…però el que ha passat aquest any costarà d’oblidar……ara descans….muses apliqueu-vos ràpid…cuideu-los, s’ho mereixen…que què han fet ??? Emocionar-nos a cada nota, cada moment, cada concert, cada paraula…..per enèssima vegada us ho dic: sou grans i ens heu fet viure un any inmens…..gràcies a vosaltres per dedicar-nos un trosset del vostre espai !!!!

  Seguirem treient les nostres emocions al vostre blog, no patiu que us el cuidarem molt i molt bé !!!

  Pd: núria, t’han dedicat la foto, bona recompensa, no ???

  I gràcies infinites, ens heu deixat sense paraules de veritat !!!!!

 6. Paula

  Els que estem enormement agraïts som nosaltres, gràcies per crear cultura en la nostra llengua. Personalment, també gràcies per formar part del meu dia a dia, és un plaer anar cap a la universitat escoltant Els Amics. Podria dir-vos tantes coses que em limitaré a desitjar-vos sort en els nous projectes i a donar-vos les meves modestes felicitacions, sou molt grans!

 7. Ivet, El Vendrell

  Oohh! Quin post més bonic i sentit! Gràcies a tots vosaltres per la nit d’ahir. Vau aconseguir que públic i músics ens fusionessim d’una manera brutal! Us trobarem a faltar!

 8. El Capitán

  Nois! Chapeau!!!!
  N’hi ha que sí que el dia després del concert agafem un avió cap a Tokyo. Escric des de l’aeroport! Això sí, de cap manera voldré que m’esborrin els records d’aquesta gira. Una gira difícilment catalogable!

  1. izinu

   Una gira intentando hasta el ultimo segundo que canten El codigo Da Vinci, ehhh? Que te escucho todo el Palau… jejejejeje… 😉

   1. Mònica

    sempre ens quedarà la propera per demanar i segur que el capitán ho tornarà a fer, es un record que tenim present a casa dels dos concerts!!

 9. Montse

  Jo no puc parar d’explicar a la meva gent lo molt que m’agradeu, que mai he sentit quelcom semblant amb cap altre grup de música, que sou diferents, que cadascú de vosaltres té un encant especial que fa que tot sigui molt més fort, més intens… Cada vegada que us escolto en directe intento disfrutar al màxim d’aquell moment i retenir la sensació al meu cos. Ahir al cotxe, tornant del concert, recordava el moment en que vau penjar Louisiana o els camps de cotó i Monsieur Cousteau aquí al blog, l’emoció que vaig sentir per poder escoltar noves històries! Sé que em sentiré igual d’aquí uns mesos quan torneu… I és que us esperaré amb la mateixa il·lusió amb la que us vaig despedir ahir, no ho dubteu!

  Una abraçada molt forta Amics! Fins aviat!

 10. Carla serra(amigues dels amics)

  Ara si, amb aquest post m’heu fet caure una llagrimeta.
  Avui, m’he aixecat trista i contenta a la vegada. Contenta per aquests dos últims concerts de la gira que han sigut fantàstics. Trista, perquè s’ha acabat una gira immensament genial.

  No sabeu tot el que heu fet, ahir deieu que heu aconseguit estar en un petit racó de les nostres vides… Petit, i ara és un gran racó de les nostres vides

  Moltíssimes gràcies per ser com sou.

  Us esperem quan torneu

 11. Ana

  M’he despertat amb la sensacio de i ara que?? se que per nosaltres será dur no pensar: per quan teniem un concert dels Amics??..pero ara a descansar..a fer un pause i que les idees tornin a fluir i es traslladin en cançons…

  No se ni com poder explicar el concert d’ahir al Palau…teniem nervis…sabiem que era un concert diferent, que ens deiem adeu, un fins aviat…i sabies que les emocions estarien alla…va ser començar i vaig vibrar com mai…i les emocions com no van surgir…les llagrimes recorrien la meva cara al recordar tots els concerts,tots els moments viscuts…pero a la vegada no et volies predre cap detall del concert perque sabies i tot i les llagrimes seguies donant-t’ho tot i mes per aquell ultim concert.

  Se, com he dit, que l’espera es fara llarga pero se que valdra la pena i us estare esperant amb les mateixes ganes que vaig esperar aquesta gira, la meva primera gira amb els Amics, i desitjant tornar a viure moments tans magics com els viscuts.

  I be nois MIL GRÀCIES per fer la música que feu, per fer-nos gaudir tant i per fer-nos sentir tantes emocions i MIL GRÀCIES per ser com sou!ahir ens vam despedir amb una abraçada que mai oblidare!

  Gràcies de veritat i fins aviat!!
  Ana Giménez

 12. raquel

  Hola Amics, bon dia!!!
  Va ser fantàstic!!!, moltíssimes gràcies per tot!!!. Us trobaré a faltar moltíssim, de fet, ja us trobo a faltar…
  Estic molt contenta de tenir una foto amb vosaltres, em fa moltíssima il.lusió!!!!.
  Petons i una abraçada ben forta!!!
  Fins la propera gira guapíssims!!!

 13. gemma sfc( germana de la Lydia i amiga de l'Arcalís, pels que no s'enrecorden...)

  Ostres, sou tot sentiments. ..Tal i com us vaig dir ahir us trobarem moooolt a faltar, però és lògic que necesiteu fer un kit kat per retrobar-vos altre cop i tenir temps per crear unes quantes cançons meravelloses més. En aquest temps espero queno ens oblideu!
  Un petó guapos!

 14. xaviblanch

  moltes gracies per el concert d’ahir, per la gira, per tot l´Especies per catalogar i en particular per Louisiana i els camps de cotó. Infinitament agrait.

  p.d.: una menció especial per els Gomets Verds que la van tornar a liar i van montar un bon sidral, moltes gracies també a vosaltres ;D

 15. Irene Mayol

  I es que a nosaltres, tots els que érem ahir al Palau, també ens ha passat el mateix. Ens hem llevat contents perquè la nit d’ahir va ser increïble i vam volar i vibrar com mai, però també estem tristos, això s’acaba i ara tota deixar espai per respirar, i se’ns fa estrany. Moltes gràcies a vosaltres, per omplir petits trossets de les nostres vides i fer-nos disfrutar. Fins aviat!

 16. Laia!!

  Ahir vam viure un concert inoblidable! Saltant, ballant, cantant i cridant totes les cançons, va ser màgic. Encara se’m posa la pell de gallina pensant en els animals de l’Armengol, en el Tren Transiberià per tota la sala, en la despedida amb Louisiana o els Camps de cotó. Pensar en tots els concerts on he estat de la gira és brutal, però el d’ahir deixa un record dolç de tot l’any! La vostra música ja és la banda sonora diària i vital de molta gent. Gràcies per fer-nos viure amb vosaltres aquesta aventura. Fins ben aviat!
  Att, La cosina!

 17. Gemma-Sabadell

  Moltissimes gràcies pel concert d’ahir! Vem anar a dormir amb les cançons al cap, les hem somniat i ens hem aixecat el matí cantant-les….i crec que, encara que ens haguem d’esperar un temps per conèixent d’altres, no oblidarem mai les que hem viscut amb vosaltres aquesta gira.
  No tardeu gaire! …us esperarem amb ànsia! ..i seguiu així com sou!
  Felicitats a tots , AMICS i BANDA! Fins ben aviat!

 18. Berta

  Només puc dir: GRÀCIES! I no només per la nit que ens vau fer viure ahir, sinó per tots i cadascun dels concerts i (altres moments de no concert) que m’heu fet viure des d’aquell novembre del 2009 en que us vaig descobrir, ja que des de llavors no m’heu parat de sorprendre i fer riure en cada un dels vostres espectacles com ningú més ho ha fet fins ara, així que infinites gràcies. Ara teniu unes vacances ben merescudes, però aneu donant senyals de vida de tant en tant i no tardeu massa tampoc, només lo just i necessari. Ens tindreu a tots aquí esperant el vostre retorn!

  De la nit d’ahir, volia destacar el solo que va fer el Santi al saxo (ara no recordo quina cançó era, però sé que em va encantar!). I per mi, sense dubte, el millor moment va ser vosaltres 4, només amb el piano, cantant Louisiana o els camps de cotó. Com us vaig dir ahir, crec que l’hauríeu de gravar, donaria el que fos per tenir-la!
  Una abraçada i bones vacances!

 19. Alba

  El concert va ser absolutament genial. Amb moments de riure fins a no poder mes, amb moments de flipar gràcies als gomets verds, pero sobretot amb moments de pell de gallina. Ala, tius, quin final! Que a aquestes alçades de la pel.lícula ens faltava com l’aire un gir sobtat, que rns fotés un “chispasu”, que ens fes aguantar fins al pròxim capítol, que esperem sigui aviat. I per anar aguantant fins llavors, em sumo a la petició de que graveu la versió tan magnífica de Louisiana o els camps de cotó a quatre veus i piano. SIUSPLAU!!!

 20. Martina

  Sona típic pero es que es la veritat, en aquests moments l’unic que puc dir és: moltes gràcies! Per fer aquestes cançons, aquests concerts i per ser com sou! Ha sigut una gira genial i m’ha encantat poder-la disfrutar tantissim!!
  Ahir el concert va ser brutal amics i banda per catalogar ho vau petar moltissim! Sou els millors!
  Descanseu molt i estarem a punt per seguir-vos quan faci falta!

 21. Èlia Tell

  Amics, sense poder anar ahir al Palau, ja em vaig emocionar. Quan em van trucar per poder sentir l’últim Louisiana, sense jo saber que ho era, la llagrimeta va caure, però quan vaig sentir el “Sympathy for the Devil” de fons, vaig formar una bassa a la meva habitació. No era (ni sóc) conscient que la gira s’ha acabat. Se’m farà estrany pensar que no podré veure el “latino para principiantes”, els monòlegs, sentir les pujades d’adrenalina amb Carnaval i l’enllaç entre Aquestes alçades de la pel·lícula i Jean-Luc… fins d’aquí un temps. Penso que el descans és necessari, perquè després d’aquests setanta i tants bolos, que es diuen ràpid, necessiteu temps per assimilar el què heu viscut i començar a pensar el el pròxim disc.
  Nois només dir-vos que infinites gràcies per aquesta gira, que gràcies a vosaltres he viscut moments únics i he conegut gent fantàstica. Sense ser una experta en venir als vostres concerts, només tres i mig (el dia de “És Nadal al món), em sento com a casa, amb la sensació que he viscut una nit difícilment igualable.

  En resum nois, que moltíssimes gràcies, un altre cop, per la bona música que ens oferiu i pel què ens feu sentir. Bones vacances merescudes i ens veiem aviat!
  Petons des de terres tarragonines!

 22. Anna Ramirez ( doblen)

  Jo sere molt breu i sortire d’aqui com uns bala per no acabar plorant com una idiota.
  El karma hem va tornar una mala passada que no recordo i ahir no vaig poder venir. Gràcies a les meves meravelloses amigues vaig poder veure trosets de concert pel facetime.

  Aixi que sisplau, sisplau sisplau torneu aviat… Que tota t’energia que no vaig gastar ahir la guardo pel primer concert de la propera gira!!

  Pd: espero que us agradi el “llibre” hem va saber greu no ser-hi per donarlo!! :))

  Mil petons nois, gràcies per tan i descanseu molt, us ho mereixeu! ( però torneu aviadeet!!)

 23. Bet

  Ostres nois, què dir del concert d’ahir…
  Va ser màgia en estat pur, per mi el millor moment va ser louisiana al final de tot, la veu cantar amb tanta emoció… vosaltres quatre sols cantant amb unes veus increibles… Gracies per regaler-nos moments tant increibles…
  Em va fer ràbia estar tant lluny, m’hauria agradat estar a platea, però va tocar estar gairebé al final de tot, què hi farem. No sé perquè la gent del darrera estava casi tot el rato sentat, però jo i els meus amics ens anavem aixecant constantment, ens era igual ser els unics del segon pis que estavem drets, ho habiem de disfrutar al màxim! Em sembla que els del nostre voltant es van quedar flipant, i encara més quan vaig aixecar el mico a Armengol, l’unic animal que hi habia en tot el segon pis jeje.
  Bé nois, moltes gràcies pel concertàs d’ahir. Mai oblidaré aquests mesos en els que gairebé a diari llegia el blog, que cada dia escoltava alguna cançó vostre, que esperava bojament nous videos dels vostres… i poder haber anat a tres concets ha sigut fantastic, Gràcies de tot cor, i no tardeu gaire en tornar, que ja saveu que tornar sempre és la millor part de l’aventura!!!

 24. Marta (arofna)

  GRÀCIES
  Per el concert d’ahir, el de divendres, el de fa unes setmanes, el disc, les lletres (punyeterus, que encara em cau una llàgrima escoltant l’arquitecte i des de fa ben poc s’hi afegeix Louisiana), els concerts, la vostra senzillesa i compromís amb els que us segueixen.
  Descanseu el que calgui, aqui serem, llegint els m’he catalogat i tot el que volgueu compartir amb nosaltres. Com diuen al metro… pròxima parada… el dvd de Razz… ens queden unes quantes estacions fins que arribi, però el trajecte es farà curt tot recordant aquests mesos.
  Gràcies de nou, gràcies!
  Una abraçada de les grans, de les d’ós, de les que tot i la fredor de la xarxa arriben.
  Petons
  Marta (arofna)

  1. Marta (arofna)

   Repassant mentalment el concert, només m’hi va faltar un detallet, que toquéssiu l’arquitecte hagués sonat… buf! impressionant! 🙂

 25. Carla Maya (Amigues dels Amics)

  Un concert fantàstic al Palau, no tinc paraules per descriure’l.
  Ahir vaig anar a dormir cantant les vostres cançons, he somiat amb vosaltres i el concert i m’he llevat amb les cançons al cap. Moltes gràcies per tots els concerts que feu i per ser com sou, ja us trobo a faltar, però ara toca descansar i carregar les piles per a la pròxima gira.
  Us esperem amb ànsia.
  Fins aviat.

 26. lluc

  Ahir va ser el meu primer concert vostre i la veritat és que no vaig poder tenir un millor “estreno”!!!
  La pell de gallina des de que les llums es van apagar, vau anar sortint a l’escenari d’aquest lloc tan emblemàtic com és el Palau de la Música, i finalmente ens vau deixar amb l’adrenalina pels núvols. Simplement fantàstic: el lloc, la gent, vosaltres… Va ser el millor dels combinats per prendre!!! Ara toca seguir disfrutant de la vostra música i a esperar aquest magnífic CD+DVD que segur que ens farà a totos tornar a viure les emocions d’escoltar-vos en directe.
  Disfruteu de les merescudes vacances que us heu guanyat, això si, no ens deixeu sols massa temps.
  Fins aviat!!!

 27. Maria

  Simplement fantàstic, gràcies Amics per aquest any! Sou genials, una nit ïncreible la del Palau, vam disfrutar molt i ens vau deixar l’adrenalina pels núvols.
  Perquè..TORNAR SEMPRE ÉS LA MILLOR PART DE L’AVENTURA!

  PD: Moment pell de gallina el final amb Louisiana o els camps de cotó, sou molt grans!

 28. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  No puc trobar paraules per la barreja d’emocions d’ahir. Veure l’Eduard esforçant-se per seguir a l’Home que dobla en Bruce Willis quan el vem desmuntar aplaudint com bojos, veure el Ferran lluitant amb si mateix per no plorar, veure en Joan Enric amb els ulls plens de llàgrimes i en Dani que no parava de somriure, tots aquests records em quedaràn gravats al cap per sempre. Voldria agrair als gomets verds les seves propostes, però també als integrants del grup al facebook “Muntem un Sidral”, per fer que les idees dels Gomets hagin quedat tant bé el dia del concert… I també a totes aquelles que hem fet el llibre “Els Amics desde la Platea”, nenes sou les millors!
  A vosaltres Amics us vull agrair per fer d’aquest ultim any, un dels millors que recordo! Descanseu molt i feu moltes cançons, però si us plau, no trigueu massa a tornar que aquí ja us trobem a faltar!

  1. Bet

   Jajaja al final vem montar un bon sidral!! Per cert quina cara van fer quan els hi veu donar el llibre? Esque jo vaig haber de marxar molt ràpid i no us vaig veure..

   1. esther-sabadell

    jo els hi vaig comentar que quan s’el llegissin ens ho diguessin…desprès de vacances potser….esperarem….es van quedar sorpresos !!!! en el nostre ens falta la teva firma….hem de muntar una trobada ja !!!!!

    1. Bet

     Ja esque vaig arribar molt justa de temps 🙁 a veure quan ens podem coneixer 🙂
     per cert, al concert va venir una amia meva que encara no habia anat a cap concert seu i crec que es va enamorar del JE jajaja que bo!

  2. esther-sabadell

   Gràcies també a tu, lydia, jo també tinc gravades en la memòria les mateixes imatges…i moltes més !!!!!!! Nois, hem trobat una gent esplèndida al vostre voltant i ens ho hem passat de conya preparant accions i el llibre…..i tot això ha sigut gràcies a vosaltres, per ser com sou, no només feu bona música sino moltes coses més !!!!!

   Seguirem a la vostra ombra, al vostre blog i on calgui, no us oblideu de nosaltres i esperem els comentaris del súper best seller dedicat a vosaltres !!!!!

   Molt bones i merescudes vacances !!!!!!

 29. Marta

  Mil gràcies a vosaltres!!! La nit del Palau és una nit per recordar, que cada petit detall et queda gravat a la memòria per sempre, però també són així cadascú dels altres concerts… Ho peteu sempre!

  Que descanseu molt però torneu aviat… Us esperem amb els braços oberts!!

 30. Angels

  Moltes gràcies pel concert d’ahir, va ser genial !!
  També vull donar les gràcies als gomets verds amb les seves bones idees, crec que no oblidaré mai les cares de sopressa i alegria de tots quatre amb el moment de la cançó ‘no patiu que no esteu sols’.

  Comentar-vos que vam estar al concert al Kursal a Manresa a la presentació del disc i es clar allà tots estavem espectants amb les noves cançons, amb els monòlegs,.. en canvi en aquest ja veniem amb totes les cançons apresses… i es clar per nosaltres no ha estat el mateix.

  Donar-vos les gràcies pel bloc ja que és una alegria cada vegada que hi ha una nova entrada.
  I això ha estat així durant un any … i que ara també seguirem amb les histories “M’he catalogat”

  Bé, us merexeu un descans … per tal que agafeu forces pel pròxim !

  PD. Al maig estarem a punt per comprar el DVD ( molt bona idea)

 31. Marian

  Gràcies a vosaltres pel concert genial d’ahir!!
  Hem viscut molts concerts, però el d’ahir era especial. Es veia a les vostres cares i es notava a l’ambient, al públic… sense paraules.
  A més ho vam acabar d’arrodonir xerrant una mica amb vosaltres.

  Va ser un dia d’emocions, li havia comprat una entrada per una molt bona amiga, Lídia, que està vivint a Alemanya, però em va dir que no podia venir. Així que al concert havia de venir el meu marit i un altre amiga, Míriam. Però m’havien preparat una sorpresa entre tots i va aparèixer la Lídia per venir al concert i va ser increïble estar totes tres juntes al vostre concert final de gira.

  I aquest matí cantava Carnaval: l’endemà t’aixeques, cansat però content, un diumenge s’afronta poc a poc i anar fent… la gira d’acabat… i penses que és injust però no ho dius a ningú…

  L’endemà t’aixeques cansat però content, un diumenge s’afronta poc a poc i anar fent

 32. mireia de Barcelona ( ara mes coneguda com la P.A.D)

  Aiiiii AMICS ,ara si que comença la GRAN DEPRSIO!! la sensacio de vuit ara es total.
  Noies podriem fer una quedada totes juntes que us sembla?¿
  be wapoooos torneu torneu MOOOOOLT HAVIAT !!
  Anna ( Doblen ) jo tampoc vaig ser ahir al Palau, i estic intrigada per saber que els va semblar
  el llibre,
  Jo nomes he pogut gaudir de 4 concerts pero ha sigut Spacatacular!! la proxima gira trencare la guardiola i anire a tots els que pugui, ara que ja conec a gent del blog, el meu novio el Isaac podra descansar d’amics i jo gaudir al maxim !
  POSATS A DEMANAR ( P.A,D)
  1- P.A.D Volem saber la vostra opinio sobre el fantastic llibre de les fans.
  2-P.A.D Escribiu algun MINI- POST o alguna Nota , dient ” No patiu estem bé ”
  3- P.A.D No canvieu MAI s’ustima per ser com
  4-P.A.D TORNEU ABANS DELS 2017

  1. esther-sabadell

   mireia, jo els hi vaig demanar que ens ho diguessin quan l’hagin llegit, a veure….. envia’ns la foto de divendres, please !!!!
   Què vols dir abans dels 2017 ?????? jo diria abans del 2014….!!!!! 😉

   1. mireia de barcelona ( ara mes com la P.A.D )

    Ei Ester! no tinc el teu mail…ahir li vaig enviar a la foto a la Carla., pero si vols apunta el meu,i aixi ja el tenim per la proxima gira, o per la quedada que espero fem totes les fans ben haviat…OSTRES!! DIA SPACTACULAR!! quedada per veure el dvd del Razzmatazz
    que dieu noies?¿
    mireia.amical2@gmail.com

 33. guillemassa

  Genial! Tornar al Palau amb la gent que hi vam conèixer fa 2 anys, retrobar-hi gent que feia 2 anys que no vèiem (oi Xavi i Mònica?) i conèixer-hi les seves circumstàncies (Àneu, Aran, sou genials!), tornar a aixecar gomets i dibuixos, tornar a veure les vostres cares d’incredulitat, tornar a sentir l’emoció omplint tot el Palau, escenari, platea… i així fins al galliner! I descobrir que hi ha tants moments d’aquesta nit que quedaran per sempre gravats dins meu, com una cicatriu més que em farà ser com sóc… De debò, moltíssimes gràcies! Espero que descanseu fort i que torneu amb més energia que mai. Fins aleshores, us estarem esperant!

  1. Mònica

   Gràcies Guillem per nosaltres també va ser genial tornar-nos a trobar tots i riure i saltar i ballar (un gran record per les nenes que encara flipen).

   Completament d’acord amb tú en tot!!

   Per cert el Xavi encara parla de la ratafia!!!

 34. Marina

  Ha estat un any genial ple de concerts i de noves amistats. Us trobarem molt a faltar!!No tardeu en tornar!!

 35. Paula :)

  Durant el temps que ha durat aquesta gira he vingut a tres dels vostres concerts i a cada un d’ells us heu superat, cada vegada el somriure em durava més estona que l’anterior, i l’últim (que va ser a razz: màgic, impressionant, divertidíssim, sonat, ESPECIAL) al final em feien molt mal les galtes, doncs hores desprès del concert seguia igual. I al sentir com ens agraíeu el fet de seguir-vos, em va fer pensar que amb tot el que ens heu donat vosaltres, amb tot el que ens transmeteu i oferiu les vostres gràcies queden petites amb totes les nostres. Moveu masses, sou capaços de reunir una multitud i fer-la feliç amb la vostre música i simpatia. I això té tant valor… som tants que al arribar a casa després d’un dia durillo posem el vostre disc perquè ens fa somriure o desconnectar. Ens doneu molt i a una gran multitud, només per això sou molt especials. I més en aquesta època en la que aconseguir que desconnectem durant dues hores és tot un repte i vosaltres el supereu dia a dia.

  Gràcies amics! Moltes gràcies!

  PD: Tinc moltes ganes de veure el DVD de razz, però encara més que passi força temps i pugui gaudir de més música dels amics i els seus concerts!

 36. Núria Ventura

  Apa, ara si que ja hem catalogat totes les espècies que hem pogut!
  Avui ha estat un dia molt estrany, el dia després de la millor nit de la meva vida. No puc evitar que contínuament em vinguin a la ment imatges d’ahir, infinitat d’emocions que em recorren pel cos i m’emocionen més del que m’esperava.
  Aquest any al vostre costat ha estat molt intens, massa i tot per una adolescent de 17 anys que just ara està vivint els millors anys de la seva vida.
  La nit d’ahir va recollir totes les emocions viscudes durant aquesta gira. Centenars de Gomets Verds volant pel Palau de la Música, un Armengol molt animal, el Despertaferro més contundent de tota la gira, algú que ho peti sense confetti i 2 títols ens una cançó molt petita.

  I per rematar jo totes les alegries que m’heu donat va i pengeu la meva foto a la crònica! No tinc paraules de veritat!!

  Gràcies, gràcies i mil gràcies a vosaltres Amics, a tota la banda, a la gent que està darrere vostre i a totes les persones que m’han acompanyat en aquesta gira inoblidable!

  Fins aviat! 😉

 37. Yas

  Sense entrar en detalls, he de dir que ahir, encara que estiguessim tots plegats acomiadant la gira, tenia una felicitat immensa que m’envaïa des del segon 0 en que el Ramón va pujar a l’escenari. I va ser més que un concert i molt més que un final. Per allò que deieu al final, que les vostres cançons ja són nostres i formen part de la banda sonora de la nostra vida. Com més va, més m’hi identifco, i ahir vaig cridar ben fort frases que ajuden a seguir endavant i veure que “tot s’anirà posant a lloc”. Gràcies per escriure-les, per musicar-les, i compartir-les!

  P.D: “A mi ma gustao, pero no habeis tocao el Arquitecte!”

 38. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  Per mi ha sigut una setmana molt important, tenia l’objectiu de recuperar-me de l’esquinç per estar perfecte per Razz i el Palau i ho vaig aconseguir! Aquests dos dies han sigut difícilment igualables! He viscut moltes emocions i tot és gràcies a vosaltres!

  Fins aviat i MOLTÍSSIMES GRÀCIES per TOT! 😀

  Bona nit i pantalons! 🙂

 39. Chica McCartney

  Per mi ha sigut una setmana d’emocions molt fortes. Va començar quan una persona molt propera es va marxar tan tranquila, sense avisar-nos, a un lloc molt més llunyà que Louisiana. Després, aquestes coses et porten a retrobaments inesperats i tocar ferides que encara no estan tancades ni curades amb germans que quan hi han de ser no hi són. Per acabar-ho d’arreglar va ser l’aniversari d’una altra partida molt més dolorosa encara…
  En fi… que quan va arribar divendres em vaig dir a mi mateixa que m’ho mereixia, que havia de cantar més fort que mai i passar-mo més bé que mai, i així va ser. Va ser una gran festa i vaig gaudir-la moltíssim, i vaig estar molt contenta veient que vosaltres també la gaudieu.
  El Palau ja va ser una altra cosa. Impressionant només acostar-me a l’edifici i veure les columnes, la façana, les llums…. ja veia que era un lloc molt especial, i al entrar i veure que era allà el lloc d’aquells videos que he vist mil cops, amb les persones amb qui he parlat mil vegades i pot-ser no he vist mai, vaig lluitar per no plorar cada minut, i en alguns moments ho vaig aconseguir.
  No sé com, però en aquell moment encara vaig poder descobrir lletres de les cançons que m’afecten directament i encara no m’havia adonat. Vaig sentir que era part d’una tripulació, que durant tota la gira havia pogut ser-hi sense haver-hi estat, que havia viscut aventures només amb la veu, que cada cop són més aquells que ja no hi són, que a vegades estimes encara que no t’agradi o que ets més feliç quan t’utilitzen amb traïdoria.
  Gràcies, Amics, per escriure el que escriviu, tocar el que toqueu i ser com sou.
  Aqui us esper animant-vos a escriure tot el que us surti del cor, per que sé que arribarà al meu!

 40. Lourdes

  De la nit a razz, em quedo amb la frase a grito pelao “hagués dit despertaferro l’almogàver que hi ha en tu” i l’expressió de felicitat, il·lusió i subidon d’en Dani en veure el seu somni fet realitat. 🙂

 41. Mònica

  Un cop mes assentada, passat el fred d’aquest matí o no! i tal i tal, voldria agraïr moltissim a tots els gomets verds l’amistat que han dipositat en nosaltres tot i la distància (gràcies a tots , Yas per aguantar-me tots els missatges i tot el contacte que ens fas tenir en tothom “sense tú no tindriem contacte amb ningú, ni abelles ni històries ni hauriem estat buscant el Suway de Via Laietana…”, se que he estat molt pesadeta… (gràcies mil!); Guillem i Montse per la vostra gran implicació i simpatia que ens fa gaudir i fer que tinguem ganes d’aquesta història que son i seran els gomets, que ara son verds però ves a saber de quants colors arribaran a ser, i per la ratafia!, Xavi_comentari!”; també moltes gràcies a l’Aitor que va impactar un munt a les nostres filles, jo crec que un munt d’estona van estar mes pendents d’ell i de quan ballaria el “Tren transiverià”!!, pesadetes les nenes (qui els hi va explicar?)!!, i també moltes gràcies a tots els altres noms que hem deixo pq son mes anònims o pq sóc una mica despistada, gràcies a tots per ser tant a prop quan ens veiem tot i ser distants!!.
  Ja ho veieu, els amics fan molt mes que donar-nos música, cançons, petons i americanes.
  Ens donen emocions i amistats!!
  Gràcies a tots!!

 42. Annap

  Llegeixes el post i et quedes amb ganes de més, i més, perquè el palau va ser MOLT palau. Encara tinc la imatge de tots en rotllana i dir que en tocaveu una altra, perquè no en teníem prou i sona el tren, quan ja pensavem que no sonaria, i llavors enganxats voltant pel palau… indescriptible! GRÀCIES per fer que aquestes estones siguin memorables!! De veritat que va ser una nit de comiat i vau posar un magnífic punt i final a aquesta gira.

  I descanseu que us ho mereixeu, per descomptat. Gaudiu de tots els bons moments i que heu viscut aquest any i de tots els que segur que vindràn.

  Gràcies un cop més, petons i fins ben aviat!

Deixa un comentari