salou syl_monty

Nit energètica a Salou! (foto: Syl_monty)

Descàrrega d’energia a Salou

Amics, aquest dissabte a Salou vam viure una descàrrega d’energia brutal. Érem conscients que quedaven només 3 concerts i vam sortir molt mentalitzats a disfrutar-lo com mai. Assaboríem cada melodia, cada acord, cada bateria d’en Ramon, cada línia de baix, cada filigrana de la secció de vents, cada piano, cada melòdica, cada moog, cada acústica, cada guitarra elèctrica. No ens posarem nostàlgics però ja sabem ara mateix que tot això ho enyorarem durant el temps que estiguem composant. Va ser una nit intensa, amb ritme, amb un públic entregat que cantava amb moltíssima força. Al acabar vam sortir a firmar i us vam poder saludar i xerrar un cop més. Això també ho trobarem a faltar.

Salou va ser una nit molt gran!

Nit de Glamour

premi enderrock

Gràcies pels Premis. També són vostres! (mireu que mudats que anem!)

I aquest dijous també vam ser als Premis Enderrock. Allò semblaven els Grammys a la catalana. Una catifa vermella donava la benvinguda al fantàstic teatre municipal de Girona. Una preciositat de teatre que acollia per primera vegada els premis a la capital gironina. La nit va ser un gran retrobament amb amics músics, gent de la indústria i periodistes. Vam xerrar amb molta gent i també en vam conèixer de nova.

Premi clip

L’Oriol Villar, director, i Els Amics recollint el premi a millor videoclip.

I els premis. Aquest moment va ser especial. Vam pujar un parell de vegades a recollir els 4 premis que vosaltres, gràcies a la votació popular, ens heu donat. Gràcies per aquests reconeixements. Sabeu que aquests guardons també són vostres, de la Banda per catalogar que ho ha donat tot cada dia, de l’equip tècnic que ens han ajudat concert a concert, i de Nosonores, l’empresa de management que treballen coordinant la gira.

Per a nosaltres acabar aquesta fantàstica gira de les Espècies amb aquesta cirereta del pastís és un regal. Us deixem amb el vídeo-resum d’enderrock tv de la nit dels premis. Al final de tot del vídeo hi ha un petit fragment de la cançó Louisiana o els camps de cotó que vam interpretar amb piano i quatre veus. (Veure vídeo)

turistes

Fent el turista per Girona després de les proves de so. La ciutat està preciosa!

I de d’aquí també volem felicitar a tots els companys que també han estat guardonat per la seva fantàstica feina. Felicitats família: @blaumut @txarango @rogermasoficial @CoblaSantJordi @ceskfreixas @mishimabcn Andrea Motis i @joanchamorro @terratombats @andreurife @macacomusic Jordi Savall @Sperezcruz @thenewraemon

Apunta’t a la newsletter