salou syl_monty

Nit energètica a Salou! (foto: Syl_monty)

Descàrrega d’energia a Salou

Amics, aquest dissabte a Salou vam viure una descàrrega d’energia brutal. Érem conscients que quedaven només 3 concerts i vam sortir molt mentalitzats a disfrutar-lo com mai. Assaboríem cada melodia, cada acord, cada bateria d’en Ramon, cada línia de baix, cada filigrana de la secció de vents, cada piano, cada melòdica, cada moog, cada acústica, cada guitarra elèctrica. No ens posarem nostàlgics però ja sabem ara mateix que tot això ho enyorarem durant el temps que estiguem composant. Va ser una nit intensa, amb ritme, amb un públic entregat que cantava amb moltíssima força. Al acabar vam sortir a firmar i us vam poder saludar i xerrar un cop més. Això també ho trobarem a faltar.

Salou va ser una nit molt gran!

Nit de Glamour

premi enderrock

Gràcies pels Premis. També són vostres! (mireu que mudats que anem!)

I aquest dijous també vam ser als Premis Enderrock. Allò semblaven els Grammys a la catalana. Una catifa vermella donava la benvinguda al fantàstic teatre municipal de Girona. Una preciositat de teatre que acollia per primera vegada els premis a la capital gironina. La nit va ser un gran retrobament amb amics músics, gent de la indústria i periodistes. Vam xerrar amb molta gent i també en vam conèixer de nova.

Premi clip

L’Oriol Villar, director, i Els Amics recollint el premi a millor videoclip.

I els premis. Aquest moment va ser especial. Vam pujar un parell de vegades a recollir els 4 premis que vosaltres, gràcies a la votació popular, ens heu donat. Gràcies per aquests reconeixements. Sabeu que aquests guardons també són vostres, de la Banda per catalogar que ho ha donat tot cada dia, de l’equip tècnic que ens han ajudat concert a concert, i de Nosonores, l’empresa de management que treballen coordinant la gira.

Per a nosaltres acabar aquesta fantàstica gira de les Espècies amb aquesta cirereta del pastís és un regal. Us deixem amb el vídeo-resum d’enderrock tv de la nit dels premis. Al final de tot del vídeo hi ha un petit fragment de la cançó Louisiana o els camps de cotó que vam interpretar amb piano i quatre veus. (Veure vídeo)

turistes

Fent el turista per Girona després de les proves de so. La ciutat està preciosa!

I de d’aquí també volem felicitar a tots els companys que també han estat guardonat per la seva fantàstica feina. Felicitats família: @blaumut @txarango @rogermasoficial @CoblaSantJordi @ceskfreixas @mishimabcn Andrea Motis i @joanchamorro @terratombats @andreurife @macacomusic Jordi Savall @Sperezcruz @thenewraemon

Comentaris

 1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  La veritat es que és un final de gira apoteosic! Descarrega brutal d’adrenalina i premis a dojo! No dubto que ho trobareu a faltar. Us vull tornar a felicitar pels premis, us ho diem sempre i potser ja esteu tips de sentir-ho, però nois, us ho mereixeu!
  Ara toca esperar a dissabte, serà una nit molt especial… Ja s’em posa la pell de gallina…

 2. Marta (arofna)

  Bon dilluns!
  Abans de res, felicitas pels premis! La feina ben feta sempre té recompensa 🙂
  I del final de gira… apoteòsic es queda curt, crec. Els dos samurais que queden acabaran tan amunt que l’Everest quedarà baixet i tot!
  I com no podia ser menys, les ganes de Razz divendres i Palau dissabte són cada cop més grans!
  Molt bona setmana!
  Petons!
  Marta

 3. mireia de barcelona

  Aíxó s’acaba …pero s’acaba deixant el llisto molt alt.
  Els dies,els minuts, les hores passen molt lentament, l’espera fins divendres es fa”llargisssima”
  al post d’avui dieu “Al acabar vam sortir a firmar i us vam poder saludar i xerrar un cop més. Això també ho trobarem a faltar.” nosaltres també ho trobarem a faltar!! si tothom ho trobara a faltar…ara mes k mai i POSATS A DEMANAR ( P.A.D) sortiu a signar el dia 15 al Razzmataz
  ( Mireia)

 4. sheila (Tortosa)

  Som molts els que no podem vindre per les Barcelones a veure els últims acords dels Amics,
  per aixó vam ser el dissabte a Salou, de les Terres de l’Ebre, Tortosa en concret( Ferran ja sap qui som.)Moltes felicitats pels premis. Aquesta gira he estat en tres concerts Ascó, Tortosa i l’ultim a Salou i he de dir que tots són diferents encara que en tots ens carregueu de la vostra energia amb la mateixa intensitat.
  Gracies per un disc fantàstic,uns concerts brutals i gracies per ser som sou, vos mereixeu tots els premis del món.
  Esteu convidats a un arrós al Delta que sabem que vos va agradar molt!!
  Molta merda en els últims dos concerts!!!!!

 5. Ana

  La veritat es que no tinc paraules per descriure el que vaig viure a Salou…va ser una nit plagada d’emocions!!i el que vam viure al teatre va ser espectacular!!una energia sota l’escenari increible..public entregat…i donant-t’ho tot perque saps que aixó s’acaba..que ens hem de dir adeu fins la propera…La veritat es que pensar-ho em va posar trista :(…pero be se que gaudirem a tope!! :)!!

  I be em va fer gràcia quan vaig llegir que es feia la gala dels premis enderrock alla a Girona i concretament al Teatre Municipal. I es que al mes de Maig, de l’any passat, vaig anar a veure a una amiga actuar a una obra, ella es soprano, i va fer de protagonista de l’obra “Cançó d’amor i guerra” i el teatre es una passada!!I be nois moltissimes felicitats per els premis enderrock, vaig poder veure un trosset de la gala in streaming i va estar genial!! :)!!I be us ho mereixeu perque sou molt grans!!

  I be bon dilluns i fins ben aviat! :)!

  Ana Giménez

 6. Josep Maria

  El concert de Salou em va recordar molt al de Castelló. Amb un públic entregat però assegut. Bé assegut fins que comencen a sonar els primers temes. L’adrenalina es dispara i els peus protesten fins que no podem més i ens aixequem a ballar i cantar. Al costat nostre un nen, que no tindria més de 7 anys, esperant amb el braç encongit a cridar hey! i estirar el braç mogut per algun ressort amagat. Aquest nen enfilat dalt de la cadira ho va ballar tot. Em sabia greu no haver portat a les meves nenes (Laia, Maria i Mariona). Però me’n vaig endur un bon record per elles (les vostres signatures) i explicar-les que vam poder parlar amb vosaltres, dir-vos lo de la carta i comprovar que sou molt divertits. Gràcies per tot. Per cert, brutal el moment en què Ramon, dret darrera vostre, demanava que la gent acompanyés amb les mans. És que sou molt bons!.

 7. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  El concert va ser brutal, tots vam gaudir del primer minut a l’últim!!! 😀 Tinc claríssim que l’Espècies tindra el GRAN final que és mereix!!!! Amb moltíssimes ganes de veure-us divendres i dissabte! 🙂

  Mitjons, petons i americanes!

 8. Carla serra(amigues dels amics)

  Jo, no vaig anar a Salou, però per lo que he llegit, va ser una gran nit. Dels premis enderrock, dir que els vaig anar seguint per estriming, i em va encantar la versió de Louisiana només amb piano.

  Ja vaig contant les hores per que arribi divendres i després per que arribi dissabte

 9. toni

  Tinc 2 entrades sobrants a platea circular
  M han regalat 2 a platea
  Algu esta interesat?
  Sería una pena que algu volgues anar i es quedessin a casa aquestes entrades

  1. Sandra

   Hola Toni,
   Nosaltres estem interessats. Encara tens les entrades al palau disponibles?
   T/ 647612672. Gracies.

  1. Esther-sabadell

   Gràcies toni , la sandra les ha pogut comprar….es increible, aquest cap de setmana els hi hem fet un intensiu d’amics sense que haguèssin sentit mai res dels amics i ara mira, al palau.
   Amics, nous fans, encara que sigui a l’últim concert…..s’estan aprenent l’espècies a mares forçades….be, uns altres seguidors !!!!!!!!!

 10. mireia de barcelona

  “Aquest es un misatge insistenment pesant” ho se !! Pero posats a Demanar …
  ( P.A.D ) Sortiu a signar el Divedres.
  l’espera es fa eterna, podrieu fer un post ” tipus” per a la gent que vindra divendres al Razzmatazz depres de l’allau de Misatges rebuts al blog…..rrrrrrrr…..us podem anunciar que FINALMENT SORTIREM A SIGNAR AL RAZZMATAZZ” Bien!!
  va ..ara que aixó no es quedi en un simple Spoiler del que moltes de nosaltres volem que pasi Divendres

 11. Andrea

  Ja he vist que us ho vau passar molt bé!!! Amb ganes de que arribi dissabte i que aquesta setmana acabi bé 😉
  PD: Jo no vaig al concert de divendres, però us demano que sortiu a signar, molta gent que hi va estarà molt de temps sense veure-us i se’ls farà etern; dissabte també sortireu, oi? 😉

 12. Glòria

  Contenta de poder viure els premis enderrock, només hi havia anat a una edició l’any 2008 i se’m va fer pesat, però al teatre tot era més còmode i més professional. Em va alegrar veure-us recollir tants premis i sobretot poder sentir en directe Lousiana, que va sonar de fàbula. Tothom esperava que ens deixessiu cantar allò de “diu que un dia hi hem d’anar…”. Però encara haguéssim espatllat la cançó jejeje

  Ja m’acomiado jo, és una llàstima no poder ser als dos últims concerts, però us he vist 6 vegades aquesta gira i no em puc queixar. Ha estat un plaer i espero que ens retrobem ben aviat!!!

 13. Esther-sabadell

  Només hi ha una cosa que no m’agrada: com es que la llista de propers concerts s’ha escurçat tant ??????????????????????

Deixa un comentari