Amics,
avui un post dedicat a la nostra estimada banda. Aquests cinc homes que han viscut tantes aventures amb nosaltres. Segur que més d’un ha pensat… Què faran aquests quan s’acabi la gira? Doncs avui tenim un post per esvair tots els dubtes. Veureu en quins projectes estan involucrats i en quins escenaris els podreu trobar a partir del 16 de març. Som-hi!

Ramon Aragall

40cf27d61b1611e2b28822000a9f1468_7

En Ramon compaginarà la composició de temes propis amb diferents gires. Potser alguns ja ho sabeu però en Ramon és el bateria titular de vàries formacions. La banda que de ben segur el portarà a fer més quilòmetres serà Dorian. A finals d’any va fer un viatge llampec a Mèxic per gravar el nou disc que ara comencen a presentar. Gira internacional, quasi res. A nivell més de per aquí el podreu trobar acompanyant el Pol Cruells (veure la secció Pol Cruells) i també posant les seves baquetes al servei d’Èric Vinaixa i del nou (i sorprenent) projecte d’Erm.

Pol Cruells

4fc46ebce3e011e19fe21231380f3636_7

En Pol Cruells acaba de treure el seu segon disc, Casa i vent (Right Here, 2013) i l’anirà presentant per allà on pugui. Es pot escoltar online a www.soundcloud.com/polcruells . L’acompanyen l’Albert Carbonell a la guitarra, el Xavi Castanys a la mandolina i (ATENCIÓ) Ramon Aragall a la bateria i percussions. A la seva web, www.polcruells.cat anirà penjant notícies sobre la seva vida musical i també l’agenda d’actuacions. Ja sabeu, folk mediterrani molt acústic…

El Pol també ha enregistrat el baix elèctric al darrer disc del grup Erm, Història Freda d’Abel Costafreda, i ben aviat podran presentar-lo en directe (també amb el Ramon Aragall). Si voleu podeu escoltar-ho al seu bandcamp http://ermperez.bandcamp.com/album/hist-ria-certa-dabel-costafreda

Josep Tutusaus

tutu

En Tutu també és un home ocupat. Ens passa la seva agenda pels propers tres mesos de manera esquemàtica però entenedora.

Març
21 – Superfly party – featuring Josep Tutusaus (Facebook Superfly Party) 21:30 al Col.leccionista. Funky – Groove – Fiesta.
22 – Josep Tutusaus’ Champagne Sparkle a El Vendrell ( biblioteca municipal ) 20:30 h. I a les 23:30 a la Cava del Retiro de Sitges (Facebook Retiro Sitges ).
24 Presentació d’Els Fruits Saborosos. 18 h a l’Auditori Caixa Tarragona , dins el Festival de Dixieland de Tarragona. (en Jaume també hi toca!)

Abril:
5-6-7 Festival  J.A.S Jazz Antic Sitges. Podeu informar- vos al F acebook de Jazz Antic Sitges per veure programació restaurants i espais.

Maig:
10 – Presentació CD de Ramon Miravet a l’ Ateneu de St. Feliu del llobregat (Warner).

Santi de la Rubia

b5bb968c8ca111e1ab011231381052c0_7

En Santi és home de poques paraules però ben dites. Ens passa l’enllaç de la seva web (encara en construcció). Aviat els seus nous projectes hi sortiran publicats.

Jaume Peña

d3481b28865011e1a92a1231381b6f02_7

En Jaume és també un home de mil projectes. D’aquí un parell de setmanes grava un disc en directe al JazzRoom amb la Big Latin Band. Un homenatge a “Cachao”: uns dels músics més importants de l’història de Cuba. Continua amb en Vicens Martí i la seva Dream Band fent “Els fruits saborosos” de Josep Carner. El dia 24 seran a Tarragona1. , L’ultim diumenge del mes el podeu trobar fent Swing a l’Apolo amb la Barcelona Jazz Orquestra. I per si no n’hi hagués prou també continuarà fent gira amb el musical Grease per Espanya. Les pròximes localitats que visitarà són Cordoba, Santander, Jerez de la Frontera…

Tete

7b5b59a8e33d11e1a57122000a1cf722_7

Atenció perquè salta una de les grans sorpreses. En Tete puja als escenaris amb el seu nou projecte. Alguna cosa nova es cou per Olot. Es diuen Rock Kills, un grup de Rock cantat en català, fresc i divertit. Farà un mes varen gravar el seu primer EP de 3 cançons que porta per nom “Contra Rellotge”. Podeu descarregar-lo gratuïtament a: http://rockkills.bandcamp.com/ D’aquí 2 mesos tenen planejat gravar el seu primer disc. Podeu seguir-los a: http://www.facebook.com/pages/Rock-Kills/428357943903067?ref=hl, a  https://twitter.com/RockKillsBand i a http://www.rockkills.cat/

Ah! I té un estudi de gravació propi. Bandes joves: treballa a bon preu!

Salut i música!

Apunta’t a la newsletter