Víctor Petit (Reykjavík)

Amics,
encara tenim el somriure als llavis pel concert de divendres a la Faktoria d’Arts de Terrassa. Ben aviat la crònica koete. Avui, que és diumenge de Carnaval i que tot s’afronta “poc a poc i anar fent” us presentem el curtmetratge “Reykjavík” (aquí la web oficial) que en Joan Enric ha escrit i dirigit conjuntament amb en Víctor Correas. És un curt fet fa un parell d’anys que ha estat voltant per festivals i ha rebut diversos premis i sel·leccions. L’elenc d’actors és colossal: Montserrat Carulla (sí, sí… La Carulla), Víctor Petit (Perros Callejeros) i Joan Muntal (La Riera, Serrallonga).

Montserrat Carulla (Reykjavík)

Ah! Té una banda sonora de luxe també! La fantàstica “8 punts” de Quart Primera, una cançó instrumental de l’Orchestra Fireluche i una versió del tema “Reykjavík” d’Els Amics de les Arts interpretada per Albert Cortada “Kurti”, que també hi ha treballant fent el so.

Joan Muntal (Reykjavík)

Doncs res, sense més preàmbuls, aquí us deixem amb el curtmetratge en versió original en català. Si el voleu compartir amb algú que no entengui el català teniu la versió amb subtítols en castellà i la versió amb subtítols en anglès. Seran molt benvinguts els vostres comentaris.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CWYbAE58nss]

Apunta’t a la newsletter