stroika

Amics, aquest dissabte vam ser a l’Stroika de Manresa. La sala estava a petar de gent. Mentre escalfàvem a fora sentíem el rum-rum de com s’anava omplint. Realment és un plaer poder veure la vostra enorme resposta. Després d’un any de gira sortir i veure que sou aquí per acomiadar-la ens fa molt feliços. La nit prometia i així va ser! Un bo-la-ko.

Entra en Javi i ens diu “Nois, ja! a l’escenari: abraçades amb la banda i concentrats saltem a la palestra. En Ramon arranca amb Carnaval a tota vela. Aquesta nit s’ha mudat. Corbata vermella i camisa negra apretada. En Tutu i en Jaume amb americana i en Santi amb el seu habitual glamour. A l’ala esquerra en Pol donant-ho tot, avui està fotut però toca el baix amb més força que mai.

Després de l’energètica intro instrumental s’obren els llums i veiem a tota la gentada ballant el ritme 6/8 de la cançó. Carnaval vola i sense que baixi s’enganxa amb Monsieur Cousteau, que va sonar com mai, i encara pugem més enllaçant-la amb Miracles, i màgicament posem la nit en aquell punt en què saps que serà un gran concert. De cop apareix el responsable de confetti (i no us ho explicarem, però fa de les seves). La gent ens acompanya a cada cançó. No ens en cansarem de dir-ho: a cada concert redescobreixes les cançons,  perquè són vives, perquè respiren l’ambient i a cada lloc, públic i amics, les fem ser úniques. Va ser molt guapo el moment de la intro de Bruce Willis quan la gent va aplaudir a mitja introducció i la força que va desprendre Armengol, que va fer vibrar a tota l’Stroika. Com ja sabeu també era un concert a la carta, així que vam revisitar el Súper bon noi, la mítica A Vegades (impressionant “la tribu apache del final”) i Per mars i muntanyes. Us vam explicar la peli que estem muntant i vam acabar el concert encadenant una traca final de cançons: L’affaire Sofia, 4-3-3  i El Matrimoni Arnolfini.

Gràcies Stroika, gràcies Manresa per la nit de dissabte.

Comentaris

 1. Esther-sabadell

  Bon dia !!!!
  Qe dur que serà aquest dilluns..noto que he dormit però no he descansat ni 5 min……sort en tinc de les vostres cròniques de primera hora i de saber que us va anar de conya a l’stroika, cosa que no en tenia cap dubte….
  Però la llista del ” propers concerts” s’escurça : 5 només ??????? Vinga, a disfrutar-ho, que no en tenim mai prou !!!!!!!!!!

  Bon setmana a tots !!!!!

 2. Marta (arofna)

  Uau! Uau! Uau!
  Quin seguit de bolakos esteu fent!!! Aquest me l’he saltat però pel que he anat llegint durant el cap de setmana, espectacular es queda curt per definir-lo! Genial! Això demostra la gran feina que heu estat fent durant tot l’any… tot té recompensa! 🙂

  Buf, cinc samurais només… tocarà viure els que em queden al màxim, que ho penso fer!

  Seguiu així!
  Molt bona setmana!
  Petons!
  Marta

  Pd… CB 😉

 3. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Ja només en queden cinc, tic tac… Menys d’un mes i això s’acaba! Disfruteu dels que queden perque quan acabeu segur que ens trobareu a faltar! Hehehe

 4. Chica McCartney

  Caram, quina crònica! Ja es notava a la xarxa que havia estat una gran nit!
  I és molt bonic el que dieu de que encara redescobriu les cançons, es nota perfectament quan esteu disfrutant a sobre l’escenari i ens encanta!
  Ja tenc moltíssimes ganes del samurai mallorquí! I encara heu d’anar a Salt…

 5. mireia de barcelona

  Aixó s’acaba i ha mes Dilluns, .fatal fatal i per rematar el dia 20 de Febrer es meu aniversari, i no porto gens bé aixo de fer anys. tot un drama .pero no em vull deprimir.encara ja em deprimire quant acabeu la gira
  per no trecar la tradicio i POSATS A DEMANAR ( P.A.D )
  P.AD- Que feu “A vegades ” el dia 15 a Razzmatazz.
  P.A.D – Que el PROXIM dimecres feu un altre post…aixi m’alegrareu el dia.
  P.A.D -Concert blogger!!
  P.A.D- Que el dia 15 de març sortiu a signar despres del concert, ( HI HA GENT QUE NO POT ANAR AL DIA SEGUENT AL PALAU I QUE S’ESTARA MOLT DE TEMPS SENSE PODER PARLAR AMB VOSALTRES !! va siusplau, oi que no ens defraudareu

 6. Ana

  M’alegro que tot anes tant be!! :)!!ja posats a que aixó s’acaba acabar ben alt!! :)!!
  Em fa certa pena que aixó acabi :(,sempre ho dic, pero be pensem en que aixo gaudirem al maxim en els concerts que queden!! :)!!

  Be nois bon dilluns!!!
  Ens veiem!
  Ana Giménez

 7. Àngel

  Va ser un gran concert! per no dir que va ser el millor concert de la meva vida. Ja abans de començar estava frisant per veure’us, amb carnaval vam aixecar el vol, amb Monsieur Cousteau ja estàvem vibrant, i amb Jean Luc aquella sensació que s’ensorra la sala. Gràcies per fer-nos viure aquests moments.

 8. Carla serra(amigues dels amics)

  Va ser un concert enorme 😉 ho vau petar, i el públic ho vam petar.
  Això d’estar a primera fila, crec que ho hauré de repetir, veient-vos allà davant, tant a prop, sobretot el Ferran, necessitava un concert vostre, que des del 27 d’octubre no us veia, i va ser genial.

  Crec quan el Joan Enric em va veure va pensar, home, només faltaria que no estigues a primera fila, amb la de vegades que ho ha dit en el blog 😉 hehehe se li va notar a la cara quan ens va veure.

  I des d’aquí, tot i que ja se que no ho llegirà, dir-li a l’oscar, un amic de Manresa, Merci per acompanyar-nos fins a la porta, si no arriba a ser per tu, ens perdem i no arribem.

  Amics, tornar a un concert vostre és la millor part de l’aventura.
  Ens veiem a Razzmatazz i al Palau
  Això s’acaba, 5 samurais, i finalitza la gira

 9. Carla Maya (Amigues dels Amics)

  Va ser un concert genial ja tenia ganes de tornar a anar a un oncert vostre 🙂 a més per mi era un concert molt especial perquè era un concert a la carta i seria la primera vegada que sentiria Per mars i muntanyes, la meva cançó preferida, en directe.
  Un dels millors moments va ser al final de Lousiana o els camps de cotó, tot el públic cantant i els Amics callats dexant-nos la feina a nosaltres, per mi va ser presiós.
  Agrair també a l’Oscar que ens va portar fins allà sinó no haguessim arribat mai.
  Ens veiem a Razzmatazz i al Palau.

  PS: Si us plau sortiu a firmar al Razzmatazz perquè sinó al Palau sortireu molt atabalats per culpa de les Amigues dels Amics.

 10. mireia de barcelona

  Aixo aixo !!! sortiu feu un Extra aquesta vegada.
  noies i gent del blog !! ·#volemparlarambvosaltresalRazzmatazzsiusplaufeu-noscas!!

  1. Carla Maya (Amigues dels Amics)

   Tens tota la rao mireia de barcelona
   #volemparlarambvosaltresalRazzmatazzsiusplaufeu-noscas

   1. mireia

    EI Carla!! hem de fer prseio a veure si ens fan cas
    ·#volemparlarambvosaltresalRazzmatazzsiusplaufeu-noscas!
    com a final de gira seria un bon regal de comiat
    ( aixó ultim m’ha quedat una mica trist)

 11. Mireia( de Barcelona)

  Bona nit i Pantalons avui ja he comentat molt ….pero em deixava una cosa molt important
  #volemparlarambvosaltresalRazzmatazzsiusplaufeu-noscas

Deixa un comentari