img_Especies

Amics,
a) avui celebrem el primer aniversari de l’Espècies per catalogar. Tal dia com avui veia la llum el disc i començàvem amb aquesta fantàstica aventura. Ja en parlarem al final quan fem el post de despedida però estem molt contents de com ha anat tot plegat, de la gira, del llocs on hem tocat, del vostre suport incondicional, de les escapades a fora (Glasgow, Madrid, Bilbao), dels llibres que hem publicat i de la gent amb la que hem col·laborat. De veritat, gràcies per aquest any que hem fet plegats. Ara falta rematar-ho amb aquests últims 6 concerts.

b) SÚPERCONCURS! Vols venir a Palma? Saps que hi fem un dels últims concerts de gira el proper 28 de febrer al Trui Teatre? Vols una entrada doble + habitació d’hotel? Doncs molt fàcil. Aquí tens el sorteig que ha organitzat la gent de Amic Hotels (no, no tenim cap cadena d’hotels, molaria, però només compartim una part del nom). Totes les instruccions aquí.

C) Demà es tanca la votació popular pels Premis Enderrock 2012. Si ens vols donar un cop de mà, encara tens temps.

D) I finalment dir-vos que l’STROIKA (que tothom ens han dit que sona com els àngels) pinta que serà una bombonera també.  Si vols venir a celebrar la recta final de gira amb nosaltres amb un concert kohete ja ho saps. Comencem a les 23:00h. Nocturnitat, pop i amics!

Ah! I recordeu que seguim buscant les històries que us han anat passant durant aquest any amb les cançons del disc de fons. La secció M’he catalogat ja ha rebut molts escrits vostres però en seguim esperant més per poder mantenir el bloc viu quan la gira s’hagi acabat. Hem intentat simplificar la manera d’enviar els textos i les fotos. Si voleu ens podeu enviar el text i la foto a través d’aquesta pàgina. 

Salut!

Apunta’t a la newsletter