4

Quina alegria més gran!
Gràcies a tots i totes les que heu votat als Premis Enderrock! Avui s’han fet públics els resultats i hem estat el grup més premiat amb quatre guardons!!!! Yeah! No sabem com agrair-vos de nou totes les ganes que hi poseu en tot el que fem. Sou enormes, gent. De veritat, ens sentim recolzadíssims. Sabem que sou una bona pila llegint el bloc cada dia, que compreu els discos, que veniu als concerts i això no té preu. Us estimem.

Els quatre premis han estat: Millor Artista de Pop-Rock, Millor Videoclip per Monsieur Cousteau (Oriol! T’esperem a Girona perquè vinguis a recollir-lo tu!), Millor Lletra de Cançó per Louisiana o els camps de cotó i atenció… Millor Web! Tots són per/gràcies a vosaltres però aquest especialment. Gràcies a tots els que visiteu aquest lloc diàriament. Als que comenteu i als que no. Saber que cada dia tens milers de persones esperant un post ens dóna molta trempera.

Ens veiem el dia 7 de març a Girona!

Gràcies!!!!

(Ah! I demà ho celebrem a tope a La Mirona de Salt!!!!)

 

Apunta’t a la newsletter