final foto crisguco

Final immens a La Mirona. Gràcies per viureu-ho tan intensament (foto: Crisguco)

Amics, aquest dissabte vam ser a La Mirona de Salt. Des de l’abril de 2009 que no hi passàvem. Va ser el 16 maig de 2009, quan encara molt poqueta gent ens coneixia. 4 anys més tard tornàvem a la mateixa sala però amb aquella alegria de saber que vosaltres hi éreu.

A fora onada de fred. A dintre, semblava que fóssim en una sauna sueca. L’ambient era immillorable. La gent tenia ganes de festa i de passar una nit especial. I junts ho vam aconseguir. Les cançons van volar amb força: Carnaval, Monsieur Cousteau, Miracles (que anava com una locomotora), Ciència-ficció, Súper bon noi, l’Home que treballa fent de gos i Bruce Willis amb aplaudiment a mig tema inclòs. La va seguir la descàrrega d’adrenalina d’Armengol, per deixar pas a la discotequera A Vegades i pujar encara més amb Les meves ex i tu. Després d’aquesta onada d’energia vam fer un petit recés amb Els ocells i la va seguir la delicada Louisiana o els camps de cotó, amb una coda final cantada pel públic de pell de gallina (“de tiu quin final!). Però abans de marxar havíem de tornar-ho a pujar ben amunt i vam deixar anar Aquestes alçades de la pel·lícula i la gran Jean-Luc que ja va ser apoteòsica.

Entre cançons vam desplegar-vos els efectes pirotècnics d’en Joan Enric que va calibrar el moment clímax de la nit i les pistoles de cowboy de l’Eduard que a l’etiqueta asseguraven -literalment- “cuando las use, quedará como un señor”. La nit també ens va portar a explicar-vos fil per randa l’argument de la pel·lícula que volem gravar un cop acabem la gira. Un guió de ciència-ficció, o no?

girona marxeta a Salt deepbluesea_

Posició Bruce Lee de la Marta per seduir a en Jordi (foto:deepbluesea)

Quan vam tornar a fer els bisos vam disparar la traca final. Obrint via Per mars i muntanyes i el saxo d’en Santi i de la mà de Bed & Breakfast vam veure desplegar el Saturday night fever d’una Marta entregada i un Jordi disposat a ballar-ho tot per a seduir-la. I aquests dos van decidir anar junts a un afterhour per parlar d’un tal Schopenhauer a l’Affaire Sofia. 4-3-3 va brillar amb la força de la Banda per Catalogar i el gran solo d’en Tutu i el final feliç del Matrimoni Arnolfini.

girona josepmpuig

Festival de confetti (foto: Josepmpuig)

Gràcies La Mirona, gràcies Salt, gràcies Girona. Ja només en queden 4 per acabar la gira de les Espècies. Nosaltres ens en tornem amb les bones vibracions d’aquesta nit.

Apunta’t a la newsletter