Foto que il·lustrava el post de la crònica del concert 100 de la gira B&B a El Sielu de Manresa. La va fer la Bàrbara Balcells i no sabem si feia poc que tenia la càmara o feia rato que estava poc pel concert i més per la barra però ens va agradar molt pels colors i la sensació de moviment que té, no? En plan "No vaig poder captar l'energia d'aquell moment" o "Era tot molt boig, no podia enfocar".

Foto que il·lustrava el post de la crònica del concert 100 de la gira B&B a El Sielu de Manresa. La va fer la Bàrbara Balcells i no sabem si feia poc que tenia la càmara o feia rato que estava poc pel concert i més per la barra però ens va agradar molt pels colors i la sensació de moviment que té, no? En plan “No vaig poder captar l’energia d’aquell moment” o “Era tot molt boig, no podia enfocar”.

Amics,
som a les portes del concert de l’Stroika. Ahir hi rumiàvem i hem vist que Manresa és ciutat d’efemèrides amicals. Per exemple, al 2010 hi vam fer el bolo número 100 de la gira Bed & Breakfast. Us en recordeu? Va ser al Sielu en aquell escenari amb els sis posats com si estiguéssim en un aparador. Però n’hi ha més! La gira Espècies va fer el seu bolo número 1 ( i 2)al Kursaal a principis del 2012. I per si no n’hi havia prou, demà celebrarem amb tots els que vingueu el primer any de vida de l’Espècies per catalogar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OPp1au4wkf4]

Seguim. Mireu amb atenció aquest vídeo. Són els dibuixos que en Víctor Escandell va fer durant la presentació de Déjà-Vu a Barcelona. Tots els assistents es van endur un d’aquests instants. Ara podeu veure la història que formaven tots junts.

Premis-enderrock2
Last but not least! Atenció! Last Call! Avui és l’últim dia per votar als Premis Enderrock. Si encara no heu votat i ens voleu donar un cop de mà aquí teniu les instruccions. 

Salut!

 

 

Apunta’t a la newsletter