S'acosta la traca final de la gira. 7 concerts. Del 2 de febrer al 16 de març.

Amics, nosaltres ja hem tornat de les vacances de Nadal amb les piles carregades. Tions, reis, alguns polvorons de més i neules i torrons. Per davant en queden 4 setmanes per afrontar la recta final, la traca final, la cirereta del pastís: 7 concerts per acomiadar la gira de les Espècies i tots ells molt especials.

El dia 2 de febrer a Sant Joan Despí farem un concert molt especial on hi podreu veure els guanyadors del concurs de versions que vam fer via el bloc. Recordeu? van guanyar en Julen G i el Ol’green . Per cert, molta gent ens ho pregunta. Les entrades per aquest concert es posaran a la venda aquest dilluns 14 de gener via link online i a la  taquilla del teatre.

El segueixen 3 concerts a la Carta. 8, 16 i 23 de febrer a la Faktoria d’Arts, Stroika i La Mirona. Sí, ho heu sentit bé, a la carta! A l’acabar els concerts i mentre signàvem els discos molta gent ens demana cançons que no toquem als directes. Després de meditar-ho vam decidir fer 3 concerts únics a la carta abans d’acabar la gira. I com podeu votar? Doncs podeu votar fins a 5 cançons que us agradaria escoltar en aquesta serie de 3 concerts. L’enquesta online aquí.

Tria les 5 cançons que vols sentir als concerts a la carta

Hi ha tantes cançons? Flequers nocturns, V, Els Binocles d’en Pere, A Vegades, l’Antàrtida és freda, l’Endocrina, El Código Da Vinci i un llarg etc…Aquesta setmana nosaltres ja ens hem posat a assajar les cançons, n’hi ha que fa anys que no toquem, per preparar el triplet a la carta.

Passats els concerts a la carta farem la darrera parada a les comarques tarragonines a l’Auditori de Salou  el 9 de març.

I finalment el doblet: el 15 de març a Razzmatazz i l’endemà 16 de març al Palau de la Música Catalana. Les úniques dues dates a Barcelona. I que per cert, només queden 10 entrades al segon pis i un parell d’entrades al lateral. Increible nois per haver-ho omplert de nou! Mil gràcies. Dos concerts molt especials. Razz, perquè serà un concert de peu, energètic i el Palau serà tancar el cercle. Tancar la gira de les Espècies en el fantàstic escenari on fa dos anys, el 7 de febrer de 2011, vam acabar la gira Bed & Breakfast. Ens fa especial il·lusió.

Abans de marxar també agrair-vos la participació a la campanya de Cap nen sense joguina que organitza Ràdio Barcelona-Cadena Ser. Els Amics vam fer donació d’una melòdica per recollir fons per la campanya (aquí podeu veure molts dels objectes donats per gent com Manolo García, Cesk Fàbregas, Andreu Buenafuente, Raimon, David Villa i molts més). En total es van recollir 21.000€. De nou moltes gràcies a tots!

 

Apunta’t a la newsletter