Aquesta autofoto ens la vam fer a Porreres durant el nostre últim concert a l'illa. Molt estiuenca, molt ditxaratxera, informal. És aquell moment entre les proves de so i el concert que no saps ben bé què fer. I vam dir: "Va! Fem unes canyes". I sí, sí. Xino-xano cap a un bar. Fotia molta calor. Què vols? Era l'estiu. I a l'estiu fa calor. Bé, ara a l'hivern també fa calor. És aquella calor tonta de les 12 del migdia. Que tu et penses que tot el dia serà així i a les quatre baixa la cosa i et fots de fred. I clar, després costipats, grips... Si és que és culpa nostra! En fin (Serafin), bon dia a tothom.

Amics,
ja són a la venda les entrades pel concert del 28 de febrer al Trui Teatre de Palma. De moment es poden comprar a les taquilles del teatre (ja se n’han venut una bona pila!) o reservar-les al telèfon 971 78 32 79. De moment no hi ha cap link que permeti comprar-les online. Us anirem informant de tot.

I més…

Un) Queda una (1!) entrada per omplir Sant Joan Despí. Gent solitària! Desarraigats! Persones sense amics! Esquerps i esquerpes! Aquesta és la vostra. Teniu excusa per venir sols. No cal que fingiu! És la vostra entrada. Només pot venir un més. T’apuntes?

Dos) Com cada any, Ràdio 4 celebra la votació del disc català de l’any. Ens podeu ajudar aquí si voleu.

Tres) Teniu temps? En Josep Bernat ha penjat tot el concert del Palau. Sembla mentida que només en quedin vuit per acabar…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jaVnrxFuFpI]

Apunta’t a la newsletter