La nit de Reis ja s'acosta. Nosaltres també hem fet la carta. (foto: manolidades.com)

La nit de Reis ja s’acosta. Hem posat galetes i llet pels camells i un trosset de torró de xocolata de la bona, de la forta, de la negra, del 70% o més, perquè sabem que també són molt llaminers. Nosaltres com cada any també hem fet la carta Reis.

Carta (cultural) als Reis

Estimats Reis d’Orient que porteu coses a tota la gent:
primer de tot ens agradaria que s’abaixés l’IVA de la cultura i es posés al lloc on hauria de ser. Perquè, senyors Reis, ja n’hi ha prou d’ofegar al món de la cultura d’aquesta manera., no? A qui se li va acudir això? Que es deixen de fer concerts! Que es paren de programar festivals! No volem que sigui un luxe i perquè volem que tothom pugui anar al teatre, al cinema o anar de concert.  També volem demanar el nou disc d’en Pol Cruells que sabem que està a punt de sortir del forn. I pels més petits de la casa els discos dels nostres amics País de Cotó, que són fantàstics. Ens agradaria que el final de gira fos molt guapo. Que després d’aquests set concerts puguem dir adéu amb el millor regust. Ens agradaria que el final de gira també tingués confetti, molt de confetti. Ens imaginem Razz plena de confetti. I que l’any sigui molt bo pels que fem música i que poguem veure encara més grups cantant en català en més festivals, més festes majors i més teatres. Que les idees i les propostes no parin i que la gent amant de la música creixi i creixi sense parar.

PD1: I si vosaltres també teniu la vostra carta als reis i la voleu compartir ja ho sabeu. Podeu deixar-la escrita als comentaris del bloc. Nosaltres les recollirem totes i les farem arribar al patge reial més proper.

PD2: Us deixem també amb el concert de final de Gira del Bed & Breakfast que va enregistrar tV3 al Palau de la Música. Fa Nadal! Per veure’l, aquí.

Clicka a l'imatge per veure el concert

 

Apunta’t a la newsletter