Ja tenim els fogons a tot tall preparant les cançons a la carta i coses pel final de gira.

Amics, avui divendres visitarem La 2a hora que celebrem el programa 1000 des de Luz de Gas. Farem una entrevista-tertúlia i cantarem “Ciència ficció” abans de les 14:00h. Si ho voleu escoltar ho podeu fer des d’aquí.

I us preguntareu? Què fan els amics aquests dies que no tenen concerts apart de fer alguna entrevista? Doncs hem aprofitat per posar guapo el nostre local. Hem invertit amb una taula rodona, amb una pissarra de 2 metros per metro amb quatre takers de colors de regal: l’Eduard el verd, en Joan Enric el vermell, en Ferran el groc i en Dani el blau.

I què més hem fet? Doncs hem assajat cançons de tota la vida. Ha estat molt xulo repassar veus i acords de cançons que vosaltres heu escollit online pels concerts a la carta. Voleu saber les 5 guanyadores? txan, redoble, i tximpum:

Liverpool (o originàriament dita Mecanoscrit del segon origen)

Per mars i muntanyes

Súper bon noi

A Vegades (mítica!!!)

Reykjavík

i per molt poquet quasi entra al top5 Els Binocles d’en Pere.

Algunes d’aquestes 5 cançons aniran apareixent en els concerts a la carta ((Stroika, La Mirona i Faktoria d’Arts).

I més coses. Ja hem començat a rebre propostes del M’HE CATALOGAT. En només un parell de dies ja hem rebut 8 escrits. Com sabeu volem que ens feu arribar històries que hàgiu viscut vinculades a una cançó d’Els Amics. Teniu tot el temps del món per escriure-les. Ja ho sabeu, si ens les voleu fer arribar a amicsdelesarts@gmail.com nosaltres les llegirem. I sobretot recordeu posar-hi una foto perquè sempre dóna més alegria.

Que tingueu un molt bon cap de setmana. Salut i música i ja només falten dues setmanes per tornar a la gira.

Apunta’t a la newsletter