Amics, avui una nova entrega dels viatges de l’Espècies pel món-costa de gener edition. Sí, a primer cop d’ull sona estrany però el diccionari ho tradueix així “costa de gener”,  o “pujada de gener” o el més gràfic, la “clatellada de gener”. Ja ho veieu, n’hi per triar i remenar.

Doncs comencem amb les Espècies pel món:

En Josep i la Marian ens fan arribar el seu Espècies pel món des de l’Aragó amb vistes al Mont Perdut i Anyisclo.
La Mireia Guilera ha fet un viatge a “Betlem”. En diríem low cost travelling o en temps de crisi a fer volar les idees.
En Pol i la Lara ens fan arribar aquesta foto amb el disco del conte Déjà-vu des del cor de Londres
Laura i la Natàlia són dues germanes de Roda de Ter. Aprofitant que la Laura estava fent un Erasmus a Finlàndia van passar el Nadal juntes. Foto des des l’edifici Sibelius de Helsinki.
La Laia i una amiga després d’un examen de bio es van escapar a l’Albufera de València a fer un Espècies pel món

De nou dir-vos gràcies a tots per fer-nos arribar les vostres fotos de viatges amb el disc sota el braç. Ja ho sabeu, les vostres imatges ens les podeu fer arribar a amicsdelesarts@gmail.com i les publicarem al post a  la secció Espècies pel món.

I abans de marxar dir-vos que hem vist les primeres imatges del concert benèfic de Sant Cugat gràcies a l’excel·lent feina de la gent de Suport Films. Quan el material estigui acabat no patiu que el publicarem al bloc. La cosa promet.

I ja que va de vídeo…la darrera entrega dels Microdocus-Porta Ferrada ja està al forn. Ben aviat també al bloc d’Els Amics.

Salut i molt bon dilluns a tots!

Apunta’t a la newsletter