Espècies per catalogar entre els discos més venuts de l’any i l’únic en català! mil gràcies.

Amics,

avui ens hem despertat amb una molt bona notícia. Espècies per catalogar està entre els 50 discos més venuts de l’any i l’únic en llengua catalana. Moltíssimes gràcies per posar el disco tan amunt, de veritat. Podeu trobar la notícia aquí.

I ja estem pensant què passarà quan acabi la gira. Amics, arriba la crida per seguir tenint bloc després del 16-M. Què vol dir això? Us esteu perdent? Estem sent massa críptics? S’acaba el blog? Els roscos de vino són roscos… Però porten vino? Moltes preguntes sense resposta que us intentarem respondre d’aquí a dos paràgrafs en aquest mateix post.

Aquí no.

Aquí sí. Quan va acabar la gira anterior vam estrenar la secció “El meu Bed & Breakfast” on tothom que volgués podia fer un escrit que més endavant es convertís en un post al nostre bloc. Vam rebre’n 77. Va ser impressionant veure com el disc s’havia infiltrat a les vostres vides. Aquell experiment ens va permetre conèixer de primera mà històries que havien nascut al voltant de les cançons. Va ser una manera molt maca de deixar el bloc en mans dels seguidors mentre nosaltres ens concentràvem en el nou disc. Ens agradaria poder fer una cosa semblant ara que s’acosta el final d’Espècies per catalogar (de fet, avui queden just dos mesos per plegar veles!). Ah! No cal que correu ni feu l’escrit amb pressa. Teniu temps fins passat el concert del Palau, no patiu. Escriviu-lo a foc lent, amb calma,. Us animeu? Volem saber la vostra història, conèixer quina cançó de l’Espècies us ha acabat arribant més, quina estava sonant de fons en aquell moment que us ha marcat, quina història de les que s’expliquen al disc s’ha acabat barrejant amb la vostra vida. 

Tothom que vulgui pot enviar el seu text a amicsdelesarts@gmail.com. Ah! Adjunteu-hi una foto (que no pesi gaire) que servirà per il·lustrar una mica el post (o com diuen les àvies, per donar colorido). A l’assumpte del correu poseu-hi: M’HE CATALOGAT (que és el nom de la secció).

Per cert, quina passada això de Sant Joan Despí, no? Les entrades sortien el dilluns a les 10.00 i 24 hores després en quedaven poquíssimes. Ara només en queden algunes per solitaris. Gràcies per aquesta gran resposta. Ens posa encara més les piles de cares a aquests últims concerts.

Més coses… Atenció gent de Mallorca! Tenim més info sobre el bolo a casa vostra. El concert es farà el dia 28 de febrer al Trui Teatre. Si visiteu la pàgina del teatre veureu que encara no està anunciat. Les entrades es posaran a la venda properament. Us avisarem de seguida.

 Salut i catàlegs!

Apunta’t a la newsletter