Feliç entrada d'any 2013 de part d'Els Amics

Amics, us volem desitjar una gran entrada d’any i un feliç 2013. El 2012 que acabem de deixar ens ha portat moltíssimes alegries. Una gira de les Espècies per catalogar que va començar el març passat i que ens ha portat a llocs increïbles: des d’auditoris a teatre passant per festes majors i festivals d’estiu en escenaris espectaculars al costat del mar i on la música d’Els Amics ha pogut sonar com mai. Un any on hem vist cares de sempre i moltes i moltes cares noves als concerts. Un 2012 que recordarem per la vostra fidelitat, pel vostre suport i per veure com la família dels amics creix amb força cada any que passa. Gràcies nois!

I què ens portarà el 2013? De moment ja comença molt bé, amb una traca final de gira per a recordar. Les 7 últimes places: Sant Joan Despí, Terrassa, Manresa, Salt, Salou, Razzmatazz i El Palau de la Música.  I què més desitgem per aquest any? Doncs un any ple de muses i d’inspiració per seguir fent fluir les idees d’Els Amics en forma de cançons.

Bon 2013 ple d’amics i de música!

Pd: I si avui després de l’experiència del cava i dels raïms, i de passar tot el matí al sofà mirant el mític concurs de billar per la tele (possiblement l’únic dia a l’any on mirem billar), o el tradicional concurs de salts d’any nou a la pista alemana de Garmish (possiblement l’únic moment a l’any on també mirem salts d’esqui), o el tradicional concert d’any nou de la filarmònica de Viena i encara us queden ganes de bona música i de jazz, els nostres amics Jaume Peña i en Josep Tutusaus sota la batuta del gran Vicens Martín seran al Jamboree a les 22:00h presentant l’espectacle Vicens Martin Dream Band & Gemma Abrié. Salut i bona música.

 

Apunta’t a la newsletter