Amics,
avui és un dia important perquè es posen a la venda les entrades pel concert del 2 de febrer a Sant Joan Despí. Sí, sí. Les del concert on tindrem en Julen G i els Ol’ Green, guanyadors del concurs Amics Versions, actuant abans de nosaltres. La gent del teatre ens ha dit que a les 10.00 les tindreu disponibles en aquesta web. Tenim ganes que arribi aquest concert perquè és el primer del tram final de gira. Vuit concerts per dir adéu a Espècies per catalogar. Per cert, gent de Mallorca, durant aquesta setmana sabreu tots els ets i uts del nostre concert a casa vostra.

I avui una mica de FAN-ART!  Recordeu que sí sou dibuixants, dissenyadors, escriptors, escultors, llançadors de javelina o videoartistes ens podeu fer arribar les vostres creacions relacionades amb Els Amics. Ho podeu fer via imatge al correu dels amics: amicsdelesarts@gmail.com amb el títol Fan-Art o directament a l’acabar un concert mentre estem fent les firmes de discos. Som-hi!

La Xisca ens fa arribar el seu fanart. La paret de la seva habitació pintada amb lletres d'Els Amics. Wow!

La Sol Alsina ens fa arribar la seva interpretació de Monsieur Cousteau amb una súper sirena i amb animals marins perfectament catalogats.

En Pol ens ha fet un Fanart pel bloc. S'ha deixat anar. Ha volcat tot el que tenia a dins. La frase "A los penaltis, 1-1 en el partido anterior", però, deu ser d'un altre grup.

La Marina i l'Helena ens han fet molt guapos en el Calypso boat. Alguns més que altres.

L'Ariadna Pérez ens ha fet un muntatge per ordinador. I ha firmat a sota.

La Carla Serra ens envia el seu Fanart de Louisiana. Ull amb el que pensa l'home... Un noi, un avi i... un boletaire?

I finalment l'Albert i l'Esther de Sabadell ens fan arribar aquesta samarreta Beatleamics.

Bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter