Ahir dimecres vam fer assaig amb en Pol i en Ramon a l’estudi de Sant Andreu. Va ser divertit: cantar i tocar de nou A vegades, Super bon noi, Per Mars i muntanyes, Liverpool etc. De cop tornes a notar l’energia que hi ha atrapada dins de cada cançó. Cadascuna té una cosa especial. Són cançons que feia mesos i algunes fins i tot anys que no tocàvem però que quan les tornes a tocar et transporten a les sensacions de quan van ser fetes. Hem disfrutat com nens. I res, tot apunt per dissabte. Avui un altre assaig, amb la tropa al complet.

I no podíem acabar el post sense continuar amb la nostra petita afició de mirar els instagrams que porten el tag “elsamicsdelesarts”. Avui una nova entrega de A vista d’Instagram. Les fotos són molt xules nois!

carlespastanaga. Luisiana o els camps d’arròs. @amicsdelesarts

esterlc. Versió acabada i entregada! Abellerol, abejaruco – Merops apiaster. Malgrat ser hivern i fer fred, aquest migrarà cap a França 🙂 #EspèciesPerCatalogar#ElsOcells #ElsAmicsDeLesArts Molt bon viatge, floreta! @gemmacg

grb1989. L’home que treballa fent de gos, en un dia de pluja @martona_90 #peli i #manta#relax #rain #water #igers #igersreus #elsamicsdelesarts

lydiablanch. Que tingui un nom que no puguem ni pronunciar…

alexsv_1997. Porti’m a aquells mars remots, on els indicadors de profunditat diuen que és de valents baixar. #monsieurcousteau #elsamicsdelesarts #summertime #estiu#memories #records #carril #galicia

rnfranquesa. En un poblet que tingui un nom que no poguem ni pronunciar

karry_foto. EADLA, Espècies per catalogar

marcpuigbert. Sé prou bé, que puges a Verdaguer… #ElsAmicsdelesArts

marc_igle @elsamicsdelesarts

saulwesh. I a tu potser et va semblar que marcava un pas de funky però era un moviment d’espatlla, gentilesa d’un calfred farcit de pànic. Ho reconec, vaig tenir por. Miracles-Els Amics de les Arts #bondia #devesa #devesadegirona#dimecrescompresnespres #pluja #

rocanakata. “Diu que des del porxo veu un cel que no te l’acabes. Que a la nit sempre surt a fumar i pensa en nosaltres. I que, per molt lluny que estigui, no hem de tenir por, quan s’hi hagi de ser, hi serà…!” #elsamicsdelesarts

yasminacapo … ou les champs de coton.

Apunta’t a la newsletter