Ha arribat un dels grans dies d’aquesta gira. Avui muntem el sidral. No un sidral… El sidral. És un dia molt especial per nosaltres perquè tindrem a dalt de l’escenari gent que estimem i admirem. La veu càlida d’en Pere Jou, la genialitat d’en Joan Colomo, la creativitat d’en Vicens Martín al servei d’una fantàstica Jove Big Band, la delicadesa del trio format per Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver, la originalitat del Col·lectiu Brossa i la capacitat de comunicar d’en Ramon Gener. Però també estem molt contents perquè a la platea hi sereu vosaltres. Que vau comprar i exhaurir les entrades pràcticament abans que el concert s’anunciés. Aquest vespre, esperem tornar-vos aquesta confiança en forma de cançons que facin sentir coses. És maco trobar-nos avui i fer-ho per ajudar a quatre causes ben nobles, a quatre projectes petits que tiren endavant gràcies a l’empenta i la determinació d’unes persones que treballen pels altres i que pensen que no tot té perquè ser com és. Que podem canviar les coses. Us animem a que vingueu una estona abans perquè les associacions tindran taules al hall de l’Auditori de Sant Cugat. La gent que hi veureu a darrera són alguns dels responsables d’aquests col·lectius i estaran encantats d’explicar-vos què faran amb els diners que recaptem. Nosaltres serem a l’escenari, fent un doble mortal amb tirabuixó endarrera (metafòricament parlant, tot i que de joves el sabíem fer) amb tota la gent que s’ha apuntat a la nostra idea de manera totalment desinteressada. Gràcies a ells, gràcies a l’Auditori de Sant Cugat, a NoSonores i a vosaltres.

… tant de bo ja fos de nit.

Nois, avui muntarem un S-I-D-R-A-L amb totes les lletres! Preparats pel súper concert d'aquesta nit. Ja veieu la gentada que hi haurà a l'escenari.

Pd: Us deixem l’entrevista que ha fet l’Eduard per Cugat.cat Radio parlant de concert d’aquesta nit a l’Auditori. Escolteu-la aquí.

Apunta’t a la newsletter