Carretera Barcelona-Madrid-Bilbao-Barcelona. Tranquils, anem més ben equipats que això.

Amics,
ja estem en ruta cap a Madrid. Per davant tenim dos dies i dos concerts molt especials. Aquesta nit serem al Teatro Lara i demà pujarem cap a Bilbao per actuar a la Sala Artèria Cúpula.

Aquests dies hem sortit a diversos mitjans anunciant els concerts. Podeu escoltar, per exemple, l’entrevista d’ahir a la Cadena Ser amb en Boris Izaguirre tirant piropos a l’Eduard, podeu llegir la conversa amb El Giradiscos o podeu escoltar el miniacústic pel portal He reunido a la banda.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EWzLlA7SsRc]

I ja que fem memòria us deixem amb l’entrevista que vam fer amb el carismàtic Julio Ruiz. Ens va fer especial il·lusió coneixer-lo, ser al seu Disco Grande que porta 41 anys en antena (de fet l’escoltàvem ja quan erem adolescents) i ser per primera vegada a Radio 3, una ràdio de referència musical. Escolteu-la aquí.

Anirem actualitzant el Facebook i el Twitter amb les coses que ens vagin passant. Per cert, un ocellet ens ha dit que les entrades pel concert de final de gira a Salou es posaran a la venda avui. De seguida que ho puguem confirmar i tinguem el link us el posem al post.

Una abraçada ben forta a tots!

Apunta’t a la newsletter