Amics, s’acosten les vacances de Nadal, o sigui que si aprofiteu per a viatjar o a visitar la família (“vuelve a casa por navidad”) o us animem a que ens feu arribar les vostres fotos Espècies pel món. Ja sabeu el modus operandi: “fotos d’on sou amb un disc a les mans” perquè puguem recordar on heu estat i veure món. Què heu de fer? Doncs enviar-nos la foto o fotos al correu amicsdelesarts@gmail.com.

Ara feia molts dies que no en publicàvem de noves. Han estat uns dies molt intensos, però aprofitant la calma abans del super concert benèfic de dijous a Sant Cugat us presentem la nova remesa de fotos que ens heu fet arribar. Gràcies de nou per portar-nos de banda sonora pel món i ensenyar-nos el que heu vist.

L’Esther Rodríguez García ha fet un viatge al Nord de la Índia i al Nepal. Ens deixa el seu bloc de viatge i aquesta fotografia d’Espècies pel món amb una samarreta xula xula.

A les portes del Taj Mahal i amb la samarreta oficial del seu viatge: “Perquè tornar sempre és la millor part de l’aventura”.

Els Poetes Anònims, en Francesc Cantarero i en Xavi Hernàndez (potser no són tan anònims no?)  en envien les seves fotos del viatge de final de curs a Itàlia i la foto d’una escapada a la Selva Negra (Alemanya).

A primer cop d’ull sembla Girona però no, és la mítica Florència (foto: Francesc Cantarero i Xavi Hernàndez)
Fa temps que no visitem Pisa però pel que sembla encara perd per un costat. (foto: Francesc i Xavi)
Venècia. Beautiful! Quina ciutat més xula! (foto: Francesc i Xavi). En Dani d’Els Amics hi va fer l’Erasmus. Ens la recomana tot el dia. Sempre ens diu: “Sabíeu que hi vaig viure un temps a Venècia, d’Erasmus?” Ens ho ha repetit tantes vegades que nois s’hi haurà d’anar.
I l’escapada a la Selva Negra (Alemanya) (foto: Francesc i Xavi)
L’Òscar ha estat vivint als Països Baixos i ens envia aquesta foto colage “I amics de les Arts” des de la plaça dels museus i tot escoltant Louisiana o els camps de cotó.

La Zaida Carratalà, la Laura Córcoles i la Marta Escolà han fet un viatge a Londres pel pont de desembre i no s’han oblidat de portar el disc a sobre. La seva foto d’Espècies pel món tot gaudint de la posta de sol londinenca des del mític London Eye.

Marta, Laura i Zaida des del London Eye.

 

Apunta’t a la newsletter