De concert! (Foto: Jordi Noguera - INSTAGRAM @geemel)

Amics,
1) aquest matí encara se’ns escapava mitja rialla pensant en els dos concerts d’aquest cap de setmana a València i Castelló. Dos concerts molt emocionants en teatres molt diferents. a València ens vam trobar amb un teatre clàssic de cap a peus (estil Liceu, perquè ho entenguin els que no van venir) i a Castelló un Auditori de la UJI amb un esperit molt nou i jove. I és que ja tocava venir-vos a veure. L’escapada a Alzira i Pedreguer fa uns mesos ens va deixar amb ganes de més. Esperem que disfrutessiu dels concerts la meitat del que vam disfrutar nosaltres sobre l’escenari. Van haver-hi moments estel·lars com l’Affaire Marta de la Rubia abans de Les meves Ex (“Deixeu-me que ja ho recondueixo jo”) a València o el moment Bed & Breakfast “Es recull el cabell” a Castelló. Coses que surten d’imprevist als bolos i que els acaben fent vius, espontanis, màgics. Per cert, vam disfrutar molt quan us vam sentir cantar com mai “Diu que un dia hi hem d’anar…” amb accent del sud. Gràcies a tots per la vostra acollida en el primer i únic concert d’aquesta gira a València i Castelló. I merci pels vostres “Una cançoneta i mo n’anem!”.

2) Més coses. Molts de vosaltres deveu estar pensant… On és el microdocu de desembre? Teniu raó. Haurem de moure’l a gener perquè aquest mes arriba el nou videoclip d’Els Amics. Sí, sí. La sala d’edició de vídeo se’ns ha col·lapsat! Hem hagut de donar prioritat al videoclip. D’aquí molt i molt poquet el tindrem al bloc.

3) De moment com ja us vam dir la setmana passada, podeu anar visitant els altres clips al nou Canal Youtube que es títula AmicsSubs. Sí, ho reconeixem. A nosaltres també se’ns fa molt i molt raro veure escrit “El hombre que trabaja haciendo de perro” o “Tragarnos las palabras y ponernos a escuchar” però ereu molts els que ens demanaveu traduccions de les cançons per aquell cosí vostre que viu a Argentina o aquell amic de Murcia que diu que no entén les lletres. Nosaltres ho hem comprovat i coneguts nostres que no parlen català ho entenen gairebé tot si llegeixen atentament. Però perquè ningú tingui excusa n’hem traduït bastantes i ja funciona a tope de cover. Apa!

4) I per acabar el post d’avui us deixem amb el CONCERT BLOGGER que vam fer el divendres a Madrid a través de la plataforma Noiseoff. Els organitzadors van al·lucinar del munt de visualitzacions i comentaris que va tenir l’esdeveniment. Vam acabar sent més de 800 en directe a les 11 del matí! Ara ho han penjat a la web perquè ho pugueu tornar a veure.

Vinga, amunt aquest dilluns!

 

Apunta’t a la newsletter