[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RCPX9qj35BM]

Amics, avui un post de pont.

Aquest dissabte passat abans del bolo del Paranimf de Castelló vam tenir un momentet per fer un video Amics. En Ferran ens va venir a buscar tot emocionat dient que al teatre hi havia trobat un lloc amb una reverb espectacular, de les de manual. I com que la curiositat pica el vam seguir. El nostre home tècnic, en Ferran Piqué, ens guia per l’apassionant món de la reverb. Així doncs, avui obrim una nova secció (ja no sé quantes en portem d’obertes, però n’anem obrint, que són gratis): Classes tècniques 1: La Reverb.

I Els Amics seguim amb aquest final d’any a tota vela. Aquest dimecres ens vam trobar amb en Ramon Gener (quantes coses que sap aquest home) i en Joan Colomo (com disfruta improvisant) per preparar les cançons dels Amics que cantarem plegats en el concert benèfic del 20 de desembre “Els Amics i els seus Amics” a Sant Cugat. De moment no us revelem les sorpreses-temes, tot i que la d’en Ramon Gener està cantada (no?).

Ramon i Els Amics després de l'assaig. Quin plaer sentir la seva veu operística!

Colomo i Els Amics. Fent volar coloms i música!

Ens ho vam passar molt bé tocant plegats i buscant coses noves a les cançons. Us deixem  amb les fotos de família.

I sí! ja som a la setmana quilomètrica. Quilomètrica per les infinites 7 hores de furgo que farem i els 630 km de carretera. Ja tenim Homeland – segona temporada carregada a l’ordinador per fer-la d’una tirada, i un parell de pelis de furgoneta. Sortirem a la matinada per ser puntuals el dimecres a les 22:30h al concertàs de Madrid al mític Teatro Lara en el marc de la programació de SON-Estrella Galicia.  Si voleu venir entrades aquí.

I l’endemà més carretera i manta: 400 km amb 4 hores i mitja per fer el concert a les 20:30h al Teatro Campos de Bilbao (que també és una preciositat de lloc) a la Sala Cúpula. Els Amics per primera vegada al País Basc. Les entrades aquí.

I res abans de marxar dir-vos que avui dijous 6 de desembre hem passat pel programa de la Rita Marzoa: “Això no té nom” de Catalunya Radio per recomanar una cançó i xerrar una estona. En antena des de les 17:00h  i nosaltres sortirem sobre les 17:40h.

L’entrevista la podeu escoltar aquí

Bon pont!

Apunta’t a la newsletter