Els Amics i la Jove Big Band del Taller de Músics dirigida pel gran Vicens Martín

Amics,
portem uns dies que anem amb velocitat de creuar. Arribats de la gran aventura de Madrid* i de Bilbao (quins concerts nois, amb ganes de repetir-ho!), el divendres ja tornavem amb la furgo (7 hores Euskadi-Barcelona) i dissabte al matí ja estàvem d’empeus al Taller de Músics.

Abans d’explicar-vos l’assaig, un petit comentari per la gent que ens va venir a veure a Bilbao: Gracias a todos los que vinisteis a la sala Cúpula. El ambiente que se creó con las mesitas y las velas nos permitió hacer un concierto muy diferente al que estamos acostumbrados. Desenchufar los instrumentos y cantar “L’Arquitecte” en acústico total fue un gustazo. Era nuestra primera vez en Bilbao y os aseguramos que no va a ser la última. Eskerrik asko!

Amics a Bilbo! Foto: Naara Jesús

I seguim! Dissabte vam passar gran part del matí assajant amb la Jove Big Band i els fantàstics arranjaments del mestre Vicens Martín. Ens acompanyaran a 4 temes on en Vicens ha fet meravelles, reconstruint una cançó de cap a peus (brutal!) i ha escrit arranjaments de reforç per tres més.

I què ha passat amb la nostra gran Banda per catalogar? Doncs sí senyors, com si fossin superguerrers de Bola de Drac s’han fusionat a la perfecció amb la Big Band creant la Big Band per catalogar: Tutusaus cap de secció de trombons, Santi de la Rubia dels saxos i Jaume Peña dels trompetes amb en Pol al baix i en Ramon a la bateria. Serà realment un plaer cantar aquest dijous amb aquest equip de gala i poder sentir les cançons dels Amics d’una manera nova.

I a la tarda vam estar amb l’Andrea Motis, en Joan Chamorro al contrabaix i en Josep Travé a la guitarra. Una delícia de col·laboració. Dos temes, un del seu repertori i una cançó del nostre. Ha quedat preciós, ja veureu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=y2kFYzTFCRo]

* No ens n’hem pogut estar. L’arofna ahir va posar aquest vídeo a la secció de comentaris del bloc i el volíem compartir amb tots vosaltres. Showtime with Bed & Breakfast!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VgVVFcbqGHw]

 

Apunta’t a la newsletter