Amics,
the end is near. S’acaba l’any, arriben els Amics invisibles, els tiós, els Reis… I amb el nou any arriba també el final de gira. Durant el primer trimestre de 2013 farem els nostres últims concerts. Avui us presentem un post-guia perquè us assabenteu de tots els ets i uts d’aquest tram final.

2 de febrer de 2012 – Sant Joan Despí – Teatre Mercè Rodoreda
El concert on podreu veure les actuacions dels guanyadors del concurs Amics Versions: Julen G i Ol’ Green. Aquest concert és l’únic que no té entrades encara a la venda. Qui vulgui venir la podrà comprar a partir del gener.

8 de febrer de 2013 – Terrassa – Faktoria d’Arts 
Una vegada més, Els Amics muntarem un sidral a la millor sala de concerts de Catalunya segons els premis ARC. Ciutat amiga, Terrassa és la seu de la mítica entitat Amics de les Arts (ens vam inspirar una mica d’allà). Serà un dels concerts A la Carta. El concert serà a les 23.00 i les entrades anticipades valen 15€ aquí. 

16 de febrer – Manresa – Sala Stroika
La gira Espècies per catalogar va començar a Manresa i per Manresa havia de passar abans d’acabar. Amb moltes ganes d’estrenar-nos a la sala STROIKA. Ah! Aquest també és concert A la Carta. El preu de l’entrada són 15€ aquí.

23 de febrer – Salt – La Mirona
El 23-F ens plantem a Salt per fer l’últim concert de la gira a les sempre acollidores comarques gironines.  Aquest bolo tanca la trilogia dels concerts A la carta. Hora: 23.00. (A les 23 del dia 23! … Ui, ui, ui…) Entrades anticipades aquí a 16€urets.

09 de març – Salou – Teatre Auditori de Salou (TAS)
I abans de despedir la Gira de les Espècies no podíem oblidar-nos de les  terres tarragonines. Hem passat per Valls, pel Camp de Mart i ara serem en concert al Teatre Auditori de Salou. Les entrades disponibles aquí . Preu 30€.

15 de març – Barcelona – Razzmatazz
Concert a una sala mítica de Barcelona. Tota la artilleria. Hits bailongos i confetti. Taló punta, taló punta. Que tremoli Poble Nou (el barri, no la sèrie). Entrades aquí. Apa anem-hi tots.

16 de març – Barcelona – Palau de la Música
Tanquem el cercle. De Palau a Palau. Un any incatalogable. Gràcies a tots els qui quasi ja l’heu omplert quan falten més de tres mesos. Aquí ens diem adéu. Veniu?

I ja que parlem del Palau avui dilluns 24 de desembre visitarem com ja és tradició amb Els Amics a la gent del Món a Rac1 i a en  Jordi Basté en el seu programa especial de festes que fan cada any des del Palau de la música. Sobre les 12:08 h cantarem en directe “Tots els homes d’Escòcia“.

I com que és temps de regals, de tions i de festes nosaltres us volíem regalar un nou videoclip, el del Matrimoni Arnolfini. Esperem que us agradi. Teníem moltes ganes de fer un clip de directe, com els videoclips dels rock-stars de la tele, i per fi n’hem fet un. El director és en Joan Costa de Hop! Hop! Produccions. Disfruteu-lo.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZMyJY7YUe3c]

Fins aquí! Nosaltres estarem un dies de festa sense publicar res al bloc. Però no patiu, que anirem llegint cada dia els vostres comentaris! Fins aviat!

Bona Nit de Nadal a tots!

Apunta’t a la newsletter