Els Amics al Tren amb cara d'adormits. Possiblement no és la millor foto del món però és la nostra cara de frescor a les 8:00h. Qui deia que la vida del músic era nocturna?

Amics, ja estem a l’AVE ben asseguts. Matiners? Sí! Ordinadors encesos i planificant el dia a 300 km/h. Ens esperen 3 dies de “colònies” intenses: Madrid-Promo*, València Teatre Principal i Paranimf Univ. Jaume I de Castelló.

Per si ens voleu acompanyar en el viatge a Madrid, el programa del dia* és el següent:

11:00 – Arribada a Atocha. Tot el matí farem entrevistes amb blocs músicals especialitzats fins l’hora de dinar.

14:00 – Dinar (Tapes, canyetes i finitos)

16:00 – Entrevista en Directe a Radio 3, al programa Disco Grande amb en Júlio Ruíz on també tocarem dues cançons en acústic. Us deixem el bloc del programa i el link per sentir l’entrevista online (no us la perdeu!).

A la tarda seguim amb més mitjans escrits i a la nit anem de festa a veure els Love of Lesbian i a conèixer en John Boy en persona a La Riviera de Madrid. Un bon final de festa per un dia molt intens.

Divendres 30 carretera i manta cap a València però abans de deixar Madrid farem una entrevista amb la gent de Noise Off d’11:00-12:30 on tocarem 4 temes en acústics. Lo xulo és que ho passarem en directe en streaming. Us deixem el link per veure el míni-acústic de Noise Off.

Els videos de les cançons amb subtítols!

Per cert, al canal youtube d‘Els Amics Subs penjarem al llarg del dia d’avui (des de l’Ave – a veure si el wifi aquí va tan ràpid com el tren) les cançons del nou disco amb subtítols en castellà: molts ens ho heu demanat des de fa temps; que teniu amics que no són d’aquí, o familiars que no parlen català o que esteu aprenent català amb les nostres lletres i que la traducció ajudaria molt. Doncs per fi ja ho tenim aquí. Les cançons amb subtítols disponibles aquí

Petits moments d’ahir amb el Déjà-vu:

Ahir Els Amics i en Víctor amb a la Casa del Llibre xerrant del Déjà-vu

Breument, ahir a la Casa del Llibre va anar molt bé. La sala feia molta patxoca. Vam xerrar pels descosits i en Víctor ens va explicar molts secrets del conte (sabieu que hi ha una cara de mono al costat de l’home croissant?, o que hi ha una gamba al final amb un número 84? Hi ha més codis encriptats que el mític Código Da Vinci.

Salut i música.

Apunta’t a la newsletter