Amics ha estat espectacular: 3 dies molt intensos. Ara a l’aeroport de Schiphol d’Amsterdam esperant per agafar l’avió cap a casa i tirant de Free-wifi (30 minuts de connexió).

Hem estat a la Universitat, en una sala collonuda i un ambient molt guapo amb els estudiants de català i catalans. Després tertúlia post-concert amb els estudiant parlant de les lletres, de la música i de Catalunya. Pitant vam sortir cap a a Merchant Square, al mig de Glasgow, amb un ambientàs de futbol i amb un escenari on vam tocar 3 cançons cohete davant de natius escocesos que portaven el ritme de Jean-Luc, Aquestes alçades de la pel·lícula i 4-3-3. Una queixalada i cap al camp de futbol. Allò era una olla a pressió. Hi havia dos partits. El del camp i el dels seguidors del celtic. Un show. I quan tinguem un moment farem crònica extensa d’Escòcia.

Amics, amb ganes de tornar a casa i de concert aquest divendres a la Faràndula de Sabadell.  Al final no vam poder gravar el concert però us deixem amb l’infinitat de fotos que hem anat fent d’aquests tres dies

Perquè tornar sempre és la millor part de l’aventura.

Pd: I demà la llista de finalistes del Concurs d’Amics Versions!

Apunta’t a la newsletter