Dimecres a les 19:00h presentació oficial a Bcn a la Casa del Llibre. Hi serem tots. Els Amics i en Víctor Escandell

Amics, per fi ha arribat el dia. Serà demà dimecres a les 19:00h a la Casa del Llibre de Barcelona, Rambla Catalunya 37. Hi serem tots: els Amics i en Víctor Escandell, pare de la criatura, per parlar del conte i cantar en unplugged Déjà-vu. Xerrem de tots els secrets de la petita perla, de com es va inspirar en Víctor alhora de fer les il·lustracions, de com vam reversionar la cançó de Déjà-vu ((versió inèdita)) amb la inestimable col·laboració del gran acordionista Gregori Ferrer i moltes coses més. Ja ho sabeu, si voleu plan per dimecres a la tarda. Tertúlia-conte Déjà-vu a la Casa del Llibre.

Per anar fent boca, us deixem amb l’entrevista de l’Illa dels Llibres que li van fer a l’Eduard parlant del llibre. (veure entrevista)

I seguim, que avui el post va ple de notícies.

I nois! que mudats i guapos que van els nostres homes del jazz!

Jaume i Tutu al cor de Nova York a ritme de Jazz!

Aquesta setmana hem tingut els nostres homes del vent, en Jaume Peña i en Josep Tutusaus a Nova York tocant amb el Frank Wess, (escolteu-lo aquí, val la pena) un mestre del jazz de 90 anys amb la música pels quatre costats. Per sort, ja són a casa per baixar amb tota l’artilleria a València.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nIzZ4Cvj_Z4]

Us en recordeu de l’Amic Emigrant? Voleu veure com va anar el dia del concert a l’Auditori de Cornellà? Doncs aquí teniu un petit record de com va ser la connexió Skype amb en Jaume i la Jordina des de Birmingham.

I per últim la gran sorpresa. Sabeu qui serà el pregoner de la Festa Major del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona d’aquest any? En Dani Alegret! Si el voleu veure en acció serà el diumenge vinent a la Plaça Orfila a les 12:00h (just tornant de Castelló). Nosaltres guardem molt bon record d’aquesta Festa Major. Allí va ser on l’any 2009, durant la gira “Bed & Breakfast” alguna cosa va fer un gran click. La gent ens va començar a conèixer. Quina gran nit la del desembre de 2009! Ànims Dani, ho faràs molt bé.

Dani Alegret, pregoner de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Diumenge a les 12:00h a la Plaça Orfila.

Abans de marxar us recordem que aquest divendres a les 21:00h serem al Teatre Principal de València (Entrades disponibles aquí)  i l’endemà 1 de desembre al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló a les 20:00h

 

Apunta’t a la newsletter