Passejant amunt i avall per ràdios, teles, diaris...

Bon dia!
Com esteu? Hem llegit els vostres comentaris i nosaltres també estem una mica tristos de que la gira s’acabi. Ara la banda està en el seu millor moment, l’espectacle ha anat evolucionant i els últims concerts ens han fet sentir extremadament còmodes. De totes maneres, no patiu que el tram final de gira quan tornem de les vacances de nadal serà la millor part de l’aventura. Ens fa molta il·lusió visitar per primer cop la Sala Stroika de Manresa, tornar a la Faktoria d’Arts de Terrassa (recordeu la mítica foto?), tocar a dos teatres com el de Sant Joan Despí i el de Salou, passar altre cop per la Sala La Mirona de Salt i acabar amb el doblet Razzmatazz/Palau a Barcelona. Estem preparant novetats! Podeu consultar l’agenda aquí!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wOOY1cLH7F8]

Per cert, una altra gran notícia. Icat.cat ha sel·leccionat Louisiana o els camps de cotó com a candidata a millor cançó de 2012. Si ens voleu donar un cop de mà podeu fer-ho aquí només clicant sobre la nostra cançó a la columna de l’esquerra.

Ahir vam estar a El món a RAC1 i a la Tribu de Catalunya Ràdio presentant el final de gira i el llibre de Déjà-Vu. Podeu clicar aquí i aquí per escoltar les entrevistes. I aquest matí serem a la COM amb en Picó i als Matins de TV3. Som-hi!

Salut!

Apunta’t a la newsletter