Amics,
avui és un dilluns de molt bones notícies. Comencem:

A) Ens acaben de dir que el disc Bed &Breakfast ha estat guardonat amb el Premi Impala Double Silver per la Indústria Musical Independent Europea per les més de 40.000 còpies venudes. El vell amic Bed & Breakfast no deixa de donar-nos alegries. Això  (com podeu suposar amb els temps que corren) és una passada! Ja no ens queden maneres de donar-vos les gràcies…. Però les bones notícies no s’acaben aquí. La  Indústria Musical Independent Europea també ha premiat el disc Espècies per Catalogar amb el Premi Impala Silver per vendre més de 20.000 còpies. I a això falta sumar-li el disc d’or que rebrem també durant aquest mes. El 2012 hem tingut una collita espactacular gràcies a vosaltres que seguiu venint als concerts, que seguiu cantant les cançons, que seguiu comprant els discos i que seguiu obrint aquest bloc cada dia.

B) I per celebrar-ho avui Concert d’Els Amics pel 33. Recordar-vos que aquest dilluns passades la mitjanit (00:35h)  serem en concert Els Amics i la Banda per Catalogar al complet al Canal 33 al mític programa De Prop dirigit per en Jordi Turtós. 

C) Palau: I parlant de concerts. La PLATEA pel concert de final de gira al Palau de la Música del dissabte 16 de març ja està plena. Estem flipant amb la velocitat! De nou gràcies pel vostre suport! Recordeu que pels més joves (d’edat i d’esperit) també hi ha la opció Razzmatazz a 18€ el dia abans, el 15 de març!

D) Lloret: I aquest divendres 16 de novembre continuem amb la super Gira de les Espècies. Serem en directe al Teatre de Lloret a les 21:00h. Si voleu acompanyar-nos les entrades les podeu trobar aquí.

E) Cròniques: I demà dimarts arriben les dues cròniques de la setmana: Glasgow i Sabadell. Se’ns acumula la feina, ho sabem. A més a més, ens queda pendent la crònica de Passanant (18/08/2012) i la de Cadaqués (13/10/2012): uns concerts xulíssims i que es mereixen també crònica, però nois no donem l’abast! Però no patiu que arribaran.

Bon dilluns a tots!

Apunta’t a la newsletter