Amics, hem fet dos dies de ruta per ràdios i tele per parlar del conte de Déjà-vu. Ens ho hem passat molt bé. Feia dies que no teníem aquesta sensació de puja i baixa per Barcelona i corrent d’un lloc a l’altre. Ahir vam començar la ruta a La Xarxa (l’antiga COMRadio), on vam conèixer a l’Alfred Rodríguez Picó i vam parlar del conte i del temps que feia el dia que cada amic va néixer. Que t’expliquin això és més fort que saber la teva carta astral: el dia que va néixer l’Eduard feia caloreta, tot i ser en ple mes de març, i amb un super-anticicló a sobre la clínica on va néixer. El dia d’en Joan Enric feia fresquet i agradable per ser agost.  El dia abans hi va haver una tempesta d’estiu. En Dani va néixer en un típic mes de maig: insegur, variable, canviant i empitjorant a mesura que passava el dia. I en Ferran va néixer a Reus un dia ventós de juliol, en plena mestralada que baixava de les muntanyes de Prades! Un ambient molt ventilat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6hGlP9X09f8]

I després volant cap a Els Matins de TV3 on també hem cantat en directe Déjà-vu. i hem parlat de coses que no ens esperàvem. De qui dorm més a les nits en l’apassionant món de la paternitat, de manicures i de màgia.

I més coses.

Aquest dijous a les 10:00h del matí visitarem la discogràfica Discmedi, a can Àlex Eslava, que ens farà l’entrega dels guardons de Disc d’Or de l’Espècies per Catalogar, i els premis Impala Silver i Double Silver per l’Espècies i el Bed & Breakfast de la Indústria fonogràfica independent europea. Us farem arribar la foto oficial de rigor al bloc!

Aquest dissabte 24 de novembre a les 19:00h de la tarda l’Eduard serà a Banyoles presentant el conte Déjà-vu a la llibreria Altell (c/ Canal 2), fent tertúlia i cafetons. Ben aviat, quan tinguem la data, en Joan Enric també en farà una a la llibreria 22 de Girona (data per confirmar).

Aquest cap de setmana ens l’agafem per recuperar forces pel següent, que ve molt fort: el  dijous 29 de novembre farem una escapada a Madrid, un puja i baixa amb l’AVE, per fer promo pels mitjans d’allí. I l’endemà divendres 30 de novembre carretera i mantra cap a València, on actuarem al Teatre Principal a les 21:00h. Tenim moltes ganes de retrobar el públic calorós del País Valencià. Si voleu venir queden entrades disponibles aquí. 

I de tornada cap a casa concert, el dissabte 1 de desembre en concert a Castelló, al Paranimf de la Universitat Jaume I a les 20:00 h. Les entrades disponibles aquí.

Aprofitem també per agrair-vos el vostre suport en la nominació de Louisiana o els camps de cotó com a millor cançó d’Icat.cat. Si ens voleu donar un cop de mà ja ho sabeu, ho podeu fer entrant aquí (a la columna de l’esquerra).

I  abans de marxar la crònica de Sabadell. Com podreu veure l’hem il·lustrat amb les fotografies vostres que hem trobar per l’instagram.

Sabadell: Nit fantàstica amb @elsamicsdelesarts a La Faràndula de Sabadell (foto: Quim Morales)

Nosaltres tornàvem de l’aventura de Glasgow el dijous i l’endemà aterràvem a la Faràndula de Sabadell. 1100 persones que omplien el teatre de gom a gom. Amb una energia desbordant i amb una connexió amb el grup tremenda. A això se li va afegir que havíem passat 3 dies intensos plegats, d’amics a tope, i aquests dies ens van com la mel. No saps què passa però en el directe desplegues complicitats, llenguatges no verbals i química que et recorden que la música és una cosa plenament viva, que depèn del que tu sents i projectes cap als altres. Estàvem totalment connectats banda i públic. Va ser un concert genial.

Jugant a casa (foto: deepbluesea30)

En Pol Cruells tocava a casa. Feia veure que no estava nerviós però nois el teatre impressionava.

Bailes latinos (foto: Yasmina Capó)

Gran concert dels amics!!! (Georgina Segalés)

Va ser un plaer tornar a Sabadell dos anys després del mític concert a la República de Sabadell, i tornar amb una Faràndula plena per recordar.

Concertàs (Arofna)

Gràcies Sabadell per la gran rebuda que ens vau fer.

PD1: i si encara teniu més ganes de lectura, us deixem també amb aquesta crònica de l’isabadell que resumeix la nit.

PD2: La presentació oficial del Déjà-vu serà el dimecres 28 de novembre a La Casa del  Llibre de Rambla Catalunya.

Comentaris

 1. gemma sfc(germana de la Lydia i amiga de l'Arcalís, pels qui no s'enrecorden...)

  Bon dia!!! Doncs deu ni do quins dies més intensos!!! Jo només us vaig poder escoltar amb el Basté, però, avui, so tinc temps, ja miraré de posar-me al dia de la resta d’entrevistes, vaja, de les que es pugui!!!
  M’agradaria anar a la presentació del llibre, però a no ser que es faci en dissabte a la tarda, ho veig complicat.
  Bé, esperem doncs la foto del disc d’or!!!

  Un petó guapos

  1. Gemma A.

   jajaja! Gemma ets la que està pitjor de les 3!!! Va, animeu-vos tu i la Lydia el dia 28! Si veniu jo vaig! Igual si ens veuen de nou a les tres juntes… jajaja!

   1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

    Gemma A. jo vaig!!! quedem i anem juntes! Vinga que hauré de portar els nanos i necessitaré del teu coaching per superar el trauma!!
    I a la Gemma (la meva germana), nena! T’estàs posant les piles! Avui has entrat fins i tot abans que jo!

    1. Anna Ramírez (DobleN)

     ara hem feu molta enveja eh!… jo tb vull!! A veure si m’ho puc montar d’alguna manera..

    2. Esther-sabadell

     Ei lidia, jo també hi vaig…. A veure si ens coneixem i fem pressing….amunt CONCERT BLOGGER…..
     Per cert , amics, he tingut una idea genial: les cançons de l’inici que veu dir per introduir en propers concerts……com moltes les fèieu sense banda, acústiques, perfecte per fer-les al CONCERT BLOGGER, repertori de temes de l’inici, a mi ja m’estaria bé, seria un concert diferent…a més es podria aprofitar per gravarles de nou en directe, el primer directe d’amics…sona bé, oi????

     Vinga lídia, com ens podem trobar i fem més pressing del que vaig poder fer a sbd ???????

     1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

      Hola Esther… com no ens posem una etiqueta a la solapa amb els nostres noms al blog no se pas com ens reconeixerem… jajaja
      Comento bastant al facebook dels Amics, mira’t la foto de perfil i queda’t amb la meva cara. Ahir vaig penjar l’entrevista amb en Picó… Aquella Lydia soc jo…
      Ens veiem guapa!

     2. Gomets Verds

      Noies! Aquesta és la funció dels Gomets Verds a l’origen! Posar-se un gomet verd en un lloc visible per reconèixer-se!! 😉

      I és per això que tots els que vulguem som Gomets Verds! 😀

    3. Gemma sfc (germana de la Lydia i amiga de l'Arcalís, pels qui no s'enrecorden...)

     A quina hora és la presentació?

 2. Esther-sabadell

  Bon dia nois !!!!! Carai, ara que ( per desgràcia ) s’acaba la gira aneu mé a tope que mai !!!!!!
  Tingueu moments de descans, que ho haureu de donar més que tot en aquests últims concerts, i per vosaltres segur que serà molt gratificant saber que heu tingut una acollida impensable però també estressant, però com que el que feu us surt de dins, i això us nota, tot anirà de conya !!!!!!

  Gràcies per la crònica de sbd, hi esperava una mica més de suc, (ja vaig entendre ahir, edu, que no dorms per les nits 😉 ) i m’encanta que disfruteu de tot el que: voltes amunt i avall, diaris, radios, teles……..hollywood…….no cal, eh….. Millor a prop nostre i a tocar de peus a terra, i a cuidar el seguidor com ho feu !!!!!!
  Que vagin be les presentacions, idees CONCERT BLOGGER. ?????

  Pd: no veig encara les lletres A M I C S ?????

 3. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Ha estat xulo aquest anar amunt i avall per radios i teles… bonissima la cara que veu fer quan el Picó us va dir si volieu saber el temps que feia el dia que vau neixer, tots quatre allà demanant si us podieu quedar quatre minutets més per sentir-ho!! La cara del Joan Enric quan als Matins li van dir que hauria de fer la festa de comiat dels sis xumets… i el Dani com sempre arrebatadorament guapo en tot, estava molt desafinat el piano del Picó?

 4. Carla serra(amigues dels amics)

  Ei amics, quins dies no?!?!
  He escoltat totes les entrevistes, i la que més m’ha agradat ha sigut la de la tribu. Tot i que la dels matins, està molt bé.
  Be, ens veiem al dimecres que ve a la casa del llibre
  Que vagi tot molt bé

    1. Carla serra(amigues dels amics)

     A veure a veure. Una amiga i jo portarem una samarreta feta per nosaltres que diu I <3 Ferran Piqué hehehe a veure si ens veiem

 5. Andrea

  Hola nois!!!
  Felicitats pel premi, ara ja el tindreu a les vostres mans 😉
  El concert de Sabadell va ser molt maco i divertit, realment m’ho vaig passar molt be. Les entrevistes encara no les he sentides… Be de fet, nomes he sentida una, la de RAC1… Ja veig que tinc molta feina endarrerida.
  Que tingueu un bon dia!!!!!!!!

 6. Yas

  Bon dia! Ooooh! Com mola tenir una foto meva aquí penjada! És una agradable sensació! Gràcies!! 😀

  D’aqui un mes ja haurem estat a Sant Cugat omplint de gom a gom l’Auditori, i quina intriga per saber qui vindrà que tenim! Ja tinc ganes que passi aquest mes i ser-hi!! 😀

  El Victor Escandell serà a la presentació del llibre de dimecres a Barcelona?

  Fins aviat!

 7. Chica McCartney

  Bon dia! Molt divertides, les entrevistes d’aquests dies, especialment la de La Xarxa. La que vaig trobar molt rara és la de Els Matins… es pot dir que és quasi una no-entrevista, però és molt divertit veure-us asseguts allà mentre parlen de manicures, bosses… em va recordar a quan queden un grup d’amigues i només una d’elles porta el novio, que s’avorreix i mira als voltants pensant en les seves coses.

  Nosaltres (per crear una mica de hype, si és possible) varem demanar el llibre a una tenda d’aquí de Palma i la base de dades li donava molts de “Deja-Vus” diu la dependenta: “Autor?”, nosaltres “Els Amics de les Arts” i diu “Això no és un autor, que qui l’ha escrit?”, quasi ens la menjem! Ho conto per que entengueu que també heu de venir aquí i explicar qué es un autor (que es veu que els mallorquins no entenem la paraula) i presentar el vostre llibre!

  Pd: CONCERT BLOGGER

 8. Marta E.

  Jo vaig anar al concert de Sabadell amb una amiga que no havia anat mai a cap concert vostre i que amb prou feines us coneixia. Va quedar tan encantada que ja s’ha apuntat per venir a Razz i al Palau!!!!

 9. mireia (de Barcelona)

  Hombre!! per fi la esperada cronica de Sabadell jejej
  La tour d’entrevistes una mica rara… jo em quedo amb la de Rac 1 i la de la tribu de catalunya radio. les altres dues….bueno, jo en molts moments patia per vosaltres, sobretot… Pel Dani feia una cara d’estar pensar ” que faig aqui”
  Pd. concert blogger a poder ser el de final de gira

  1. Magalí

   completament cert jajaja la cara final den Joan Enric parla sola… “Bé nois que vagi bé amb aquestes espècies catalogades (?) “

 10. ana

  La veritat es que no pareu eh??jejejejejeje!! :)!!ahir us vaig veure als matins i em va encantar!!vaig riure molt jejejejeje!! :)!!!i be l’entrevista amb el Pico no la vaig poder sentir pero ara la sentire…i mola aixó de saber quin temps feia el dia del teu aniversari…pel que fa el meu, tenint en compte que son tres dies despres del Dani i mateix any, aixi que calculo que variable amb tendència a pluja jejejejeje!! :)!!

  I be no cal dir que el dia 28 alla hi serem a la presentació del llibre!!amb moltes ganes!! :)!!

  I per últim be que dir de Sabadell..aquell dia va ser una nit màgica..la Farandula es va quedar petita…a més va es va complir allo de tornar es la millor part de la aventura jejejeje!! :)!!i es que havia anat a Sabadell feia ja unys anys, al mateix lloc, pero un altre espectacle diferent, va ser per veure una amiga cantar en una obra de teatre!! :)!!i ara tornava pero per anar a veure-us a vosaltres i va ser espectacular!! :)!!

  Be nois doncs que vagi molt aquests dies!!
  Ens veiem aviat!!
  Ana Giménez

 11. anna ramirez (doblen)

  Que beee que be Joan Enric!!!! Estarem al lloru per venir-te a veure a la 22! 🙂

  Esteu que no pareu eh, que pros que sou! M’encanta les cares de tots mentre en Pico us explica el temps del dia que vareu neixer. Però la millor és la dels matins… Alla asegudets veien pasar manicures, bolsus… I la cara del Joan Enric amb la festa del xumet!! Allò ha sigut panic! Xddd

  Anims i alegria per tota la ruta!!

 12. Nuria Ventura

  Bona tarda família!!
  Pel que veig heu tingut un inici de setmana #nonstop!! Jo entre examen i examen vaig anar fent descansets per escoltar-vos i ben feliç que em deixaveu abans de començar el seguent!! 🙂
  Avui perfi he fet l’últim examen i ara en l’únic que puc pensar és amb les ganes terribles que tinc de tornar-vos a veure dimecres que ve! Però una coseta… Acabareu abans de les 21:00?? Esque a les 21:30 juga el Barça i aprofitaria el viatge a Barcelona per passar-me per el Camp Nou! Seria una tarda perfecte! Amics + Barça, el millor que hi ha!! 😉
  I sobre la cronica de Sabadell: com ja ha dit la esther-sabadell jo també esperava una mica més de suquet però igualment estic feliç de que vosaltres disfrutessiu amb La Farandula a petar!! Va ser un concert increïble!! I per cert, a la meva àvia l’hi veu encantar i ja m’ha dit que vol repetir així que segurament a Sant Joan Despi tornarà a haver-hi un cap blanc entre el públic!!
  Amb moltes ganes d’anar a Sant Cugat i molt intrigada per saber el que ens espera per el final de gira!! Suposu que fareu algun altre gag rollo 4 sueques, no?? Que aquests ja ens el sabem de memoria i en volem més!!
  Fins aviat bonics 🙂
  PD: CONCERT BLOGGER

  1. Esther-sabadell

   Ostres núria, no t’estàs de res, eh??? Desprès dels exàkmens segur que et mereixes fer el doblet !!
   Ens veiem el 28, ehhhhhhhh ??

 13. Marta (arofna)

  EI, què xulo veure la foto penjada ! Gràcies!!! 😀

  Les entrevistes, quin patir quan vaig veure que us feien asseure al sofà dels Matins… per un moment us vaig veure amb xumets gegants penjats del coll i les mans pintades de colorins… 😉
  Un euro per saber què se us passava pel cap en aquell moment!!! 😉

  Quin riure amb les prediccions meteorològiques de’n Picó el dia del vostre aniversari!

  Ja deveu tenir a les mans el disc d’or i els premis impala! felicitats altra vegada!

  De la crònica de Sabadell, si es que el xup xup es notava des d’abans que sortíssiu a l’escenari! Hi havien ganes de concert i de gresca i es va notar, i tant! I en Pol xalava com el que més!

  Agafeu forces per la marató que teniu la setmana vinent! I ens veiem a Madrid, on si aneu el dia abans del concert encara ens hi trobarem visitant la ciutat. 🙂

  Petons i ens veiem en una setmana a La Casa del Llibre! 🙂 🙂 🙂
  Marta

  pd, i que no falti: CONCERT BLOGGER

 14. Berta

  ostres! realment no pareu, eh!
  M’encanta arribar a casa després d’un dia de no parar i trobar-se tot això al bloc!! :DD
  A veure si trobo algú que m’acompanyi a la firma del llibre!! a quina hora serà?? Quines ganes!!
  Una abraçada i fins aviat!!

 15. esther-sabadell

  Un comentari constructiu: ara que ja teniu més premis, haureu d’actualitzar la wikipèdia…ahhhh, i actualitzar les fotos també….. heu madurat a marxes forçades…..qui ho havia de dir, parlant de xumets i dormir per les nits a la tele !!!!!!!!!!!!!!

 16. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Avui a les 10 us donen el disc d’or no? Que vagi molt bé guapissims!!

Deixa un comentari