Amics, hem fet dos dies de ruta per ràdios i tele per parlar del conte de Déjà-vu. Ens ho hem passat molt bé. Feia dies que no teníem aquesta sensació de puja i baixa per Barcelona i corrent d’un lloc a l’altre. Ahir vam començar la ruta a La Xarxa (l’antiga COMRadio), on vam conèixer a l’Alfred Rodríguez Picó i vam parlar del conte i del temps que feia el dia que cada amic va néixer. Que t’expliquin això és més fort que saber la teva carta astral: el dia que va néixer l’Eduard feia caloreta, tot i ser en ple mes de març, i amb un super-anticicló a sobre la clínica on va néixer. El dia d’en Joan Enric feia fresquet i agradable per ser agost.  El dia abans hi va haver una tempesta d’estiu. En Dani va néixer en un típic mes de maig: insegur, variable, canviant i empitjorant a mesura que passava el dia. I en Ferran va néixer a Reus un dia ventós de juliol, en plena mestralada que baixava de les muntanyes de Prades! Un ambient molt ventilat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6hGlP9X09f8]

I després volant cap a Els Matins de TV3 on també hem cantat en directe Déjà-vu. i hem parlat de coses que no ens esperàvem. De qui dorm més a les nits en l’apassionant món de la paternitat, de manicures i de màgia.

I més coses.

Aquest dijous a les 10:00h del matí visitarem la discogràfica Discmedi, a can Àlex Eslava, que ens farà l’entrega dels guardons de Disc d’Or de l’Espècies per Catalogar, i els premis Impala Silver i Double Silver per l’Espècies i el Bed & Breakfast de la Indústria fonogràfica independent europea. Us farem arribar la foto oficial de rigor al bloc!

Aquest dissabte 24 de novembre a les 19:00h de la tarda l’Eduard serà a Banyoles presentant el conte Déjà-vu a la llibreria Altell (c/ Canal 2), fent tertúlia i cafetons. Ben aviat, quan tinguem la data, en Joan Enric també en farà una a la llibreria 22 de Girona (data per confirmar).

Aquest cap de setmana ens l’agafem per recuperar forces pel següent, que ve molt fort: el  dijous 29 de novembre farem una escapada a Madrid, un puja i baixa amb l’AVE, per fer promo pels mitjans d’allí. I l’endemà divendres 30 de novembre carretera i mantra cap a València, on actuarem al Teatre Principal a les 21:00h. Tenim moltes ganes de retrobar el públic calorós del País Valencià. Si voleu venir queden entrades disponibles aquí. 

I de tornada cap a casa concert, el dissabte 1 de desembre en concert a Castelló, al Paranimf de la Universitat Jaume I a les 20:00 h. Les entrades disponibles aquí.

Aprofitem també per agrair-vos el vostre suport en la nominació de Louisiana o els camps de cotó com a millor cançó d’Icat.cat. Si ens voleu donar un cop de mà ja ho sabeu, ho podeu fer entrant aquí (a la columna de l’esquerra).

I  abans de marxar la crònica de Sabadell. Com podreu veure l’hem il·lustrat amb les fotografies vostres que hem trobar per l’instagram.

Sabadell: Nit fantàstica amb @elsamicsdelesarts a La Faràndula de Sabadell (foto: Quim Morales)

Nosaltres tornàvem de l’aventura de Glasgow el dijous i l’endemà aterràvem a la Faràndula de Sabadell. 1100 persones que omplien el teatre de gom a gom. Amb una energia desbordant i amb una connexió amb el grup tremenda. A això se li va afegir que havíem passat 3 dies intensos plegats, d’amics a tope, i aquests dies ens van com la mel. No saps què passa però en el directe desplegues complicitats, llenguatges no verbals i química que et recorden que la música és una cosa plenament viva, que depèn del que tu sents i projectes cap als altres. Estàvem totalment connectats banda i públic. Va ser un concert genial.

Jugant a casa (foto: deepbluesea30)

En Pol Cruells tocava a casa. Feia veure que no estava nerviós però nois el teatre impressionava.

Bailes latinos (foto: Yasmina Capó)

Gran concert dels amics!!! (Georgina Segalés)

Va ser un plaer tornar a Sabadell dos anys després del mític concert a la República de Sabadell, i tornar amb una Faràndula plena per recordar.

Concertàs (Arofna)

Gràcies Sabadell per la gran rebuda que ens vau fer.

PD1: i si encara teniu més ganes de lectura, us deixem també amb aquesta crònica de l’isabadell que resumeix la nit.

PD2: La presentació oficial del Déjà-vu serà el dimecres 28 de novembre a La Casa del  Llibre de Rambla Catalunya.

Apunta’t a la newsletter