Nois, ja estem volant cap a Glasgow. Aquest matí Els Amics ens trobem a l’aeroport sobre les 9:00 AM. Embarquem els instruments i cap a Escòcia. Excepte en Joan Enric la resta no hem estat mai per aquelles tan místiques i en tenim moltes ganes. Aquest dimecres serem amb Tots els homes d’Escòcia en concert al Queen Margaret Union de la Universitat de Glasgow (QMU) a les 13:00h (hora escocesa) dins el marc de les jornades de cultura catalana organitzades per l’Institut Ramon Llull i el FC Barcelona. Merci per fer-ho possible nois!

Us deixem amb el programa d’actes de les jornades culturals. I per cert, ens han dit que des de Edimburgh això està a tocar, que només amb 1 horeta de cotxe t’hi plantes; que des de Manchester són 3:30h i des de Liverpool 3:45h.

I per tots els que esteu a casa ens encantaria poder compartir amb vosaltres aquesta experiència. Així doncs hem preguntat les condicions tècniques del QMU per poder passar online el concert de dimecres. Ens han dit que no hi ha wifi a la sala i que per tant, si no cremem el 3G dels quatre mòbils amics (amb la tarifa estranger) no el podrem passar en directe, però no patiu…que no esteu sols. Demà dimarts seguirem investigant si podem disposar de wifi i sinó, el que sí que farem és gravar-lo amb la webcam i penjar-lo al youtube i publicar-lo al bloc.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter