Amics,
tal i com vam prometre divendres, avui toca post sobre el concert benèfic d’Els Amics i els seus amics. Abans de confirmar-vos els convidats que vindran el dijous 20 de desembre al Teatre Auditori de Sant Cugat, vosaltres ja heu exhaurit les entrades! Moltes gràcies pel vostre suport incondicional!

Així doncs, amb aquesta energia, comencem a desvetllar els noms d’ELS NOSTRES AMICS que vindran enguany a col·laborar al concert i que admirem pel seu talent i creativitat musical:

Joan Colomo: És un artista amb totes les lletres. Un personatge capaç de fer cançons tan meravelloses com El Xiprer o Màgic. Els qui no hagueu anat a un concert seu  ja esteu trigant massa. Té una posada en escena totalment imprevisible. En solitari ha publicat tres discos: Contra todo pronóstico, Producto interior Bruto Vol.1 (Premi Enderrock de la Crítica al Millor disc de cançó d’autor 2012) i Producto interior Bruto Vol.2.

Pere Jou és el cervell que hi ha darrera de la banda Quart Primera. Després d’una maqueta anomenada “El Capità Poc i altres herois urbans”, al 2010 va publicar El Món en un Cafè , un disc que va servir de carta de presentació al gran públic i el va portar a actuar arreu del país. Amb la banda totalment reformada, intentarà l’assalt al 2013 amb el seu recentment estrenat Pel·lícules. Tenim moltes ganes de col·laborar amb en Pere perquè som molt fans de les seves cançons i de la seva veu.

Andrea Motis i Joan Chamorro Group. L’equip imparable. L’experiència i la solvència  d’en Joan Chamorro i els músics que l’acompanyen posada al servei d’una de les veus més meravelloses. L’Andrea és el màxim exponent de la gran pedrera de joves músics que està esdevenint la Sant Andreu Jazz Band. Els nostres convidats porten dos anys girant per tot el món i esperen seguir-ho fent: aquest any que acaben de treure Feeling good.

El Col·lectiu Brossa són uns bons amics que, com tots sabeu, van col·laborar amb nosaltres a l’enregistrament de Carnaval. Ells possiblement són la veritable espècie per catalogar dins el grup de convidats. Capitanejats per l’Aleix Puig, aquests malabaristes musicals ens van acompanyar al Festival Grec i ara també hi han volgut ser. Sant Cugat serà la segona i última ciutat que veurà en binomi Amics-Brossa en aquesta gira. Podeu donar un cop d’ull a la seva extensa discografia.

La Jove Big Band del Taller de Músics de Barcelona. Un altre convidat de luxe.  El gran Vicens Martín està al capdavant d’aquesta banda formada per estudiants del taller. Hi ha talent i música pels quatre costats.  Han assumit el repte de participar en vàries cançons i ens consta que en Vicens Martí està fent una feina brutal a la direcció i rearranjant alguna de les cançons des de zero. Aquí podeu consultar el seu Bandcamp i aquí el canal Youtube.

Sí, sí. Ens hem guardat una sorpresa pel final. El gran Ramon Gener també es suma a la festa d’Els Amics i els seus Amics. Com ha demostrat sobradament al programa Òpera en texans, en Ramon és un magnífic comunicador. El dia 20 agafa el repte de pujar a l’escenari amb els Amics per interpretar una cançó que us farà caure de cul. Hem avisat.

****

Volem donar les gràcies a tots per acompanyar-nos. Tenim ganes de muntar un sidral, de que ho passeu el millor possible i de posar plegats el nostre petit gra de sorra en forma de concert benèfic per donar un cop de mà a quatre associacions que treballen per fer del món un lloc millor. Els que vingueu al concert tindreu la possibilitat de conèixer-los de primera mà. Cada entitat tindrà el seu estand al hall de l’auditori perquè pogueu saber més coses del seu projecte. De moment aquí us en fem cinc cèntims.

Fundació Estany és una entitat propera i familiar amb seu a Banyoles que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies per tal que puguin viure en llibertat i igualtat d’oportunitats dins la societat.


El Casal dels Infants del Raval que treballen per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social i en les comunitats on viuen.

Africa nos mira és una ONG que es dedica a cobrir les necessitats bàsiques que tenen més de 1000 orfes en el seu dia a dia. El seu compromís és garantir la sostenibilitat integral dels nens que estan a dins del projecte amb la intenció de donar-los la oportunitat de tenir un futur més pròsper.

La Associació AASS  és una entitat sense afany de lucre de Girona que treballa principalment als barris de Font de la Pólvora, Vila-Roja, Grup Sant-Daniel, Mas Ramada i La Creueta i que té com a principals objectius la promoció i inserció sociolaboral i econòmica de col·lectius amb problemes d’exclusió social, i la difusió i defensa de la identitat cultural de les minories, de la interculturalitat, i del respecte, coneixement i tolerància entre cultures.

I no podem acabar el post sense agrair la participació de la nostra empresa de management, No Sonores i l’Auditori de Sant Cugat. Ells també són una part molt important del projecte i ens han ajudat a organitzar-lo treballant de forma totalment desinteressada.

Que arribi el 20 de desembre!

Apunta’t a la newsletter