He is back!

Amics,
aquest dissabte als dos concerts que farem al Festival Petits Camaleons torna un clàssic dels concerts dels Amics. L’home que treballa fent de gos ja està volant cap a Barcelona des de Miami on viu una jubilació daurada al costat de l’ànec Donald, en Bugs Bunny i altres clàssics del gènere. A l’Home li fa moltíssima il·lusió tocar davant del públic infantil que de ben segur omplirà l’auditori. En una entrevista recent al New York Times ha dit: “Estic una mica nerviós perquè no sé si recordaré com es tira el confetti”. L’Home també ha afirmat que: “està molt content d’actuar a l’Auditori de Sant Cugat perquè hi ha molts camerinos que, a la pràctica són com quartos de planxar”. Si voleu veure’l en acció no us perdeu el concert d’aquest dissabte!

Pares i mares, entrades disponibles aquí!

 

Apunta’t a la newsletter