Amics emigrant

Amics,
us hem de confessar una cosa. Quan la setmana passada vam començar la secció de l’Amic Emigrant teníem por de rebre pocs o cap mail. Les apostes més optimistes parlaven de 3 o 4 mails. A hores d’ara i quan encara falten dos dies per tancar la convocatòria en portem… quinze! Espectacular. Hi ha històries realment fascinants a darrera de cada Amic Emigrant. Ens heu tornat a soprendre, gent. És fantàstic veure que cada proposta que fem és ben rebuda i que la gent hi participa. Seguim fins dimecres rebent mails i us diem qui s’emporta les entrades…

Aquesta setmana ve carregadeta de coses a l’agenda Amics. Després del bolo de MegaFestaMajor a Alcover (pels qui no ho sapigueu fan 11 dies seguits de Festa) aquesta setmana tenim un Hat-Trick. El dijous serem a les 19.00 a l’FNAC Illa signant llibres de Déjà-Vu. El divendres serem a Navàs en concert i el dissabte ens veiem a l’Auditori de Cornellà de Llobregat on tocarem amb Els Catarres.

Esperem poder-vos oferir demà el teaser del tercer capítol dels Microdocus enregistrat al Grec de Barcelona.

Apa, bona setmana i maleït dilluns (nosaltres també vam allargar el diumenge…)

Apunta’t a la newsletter