[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AFYwXNh0d9s]

Amics, arriba puntualment la nova entrega de la sèrie documental per internet d’Els Amics de les Arts. Avui viatgem al Festival Internacional de Cap Roig del passat 28 de juliol de 2012. A l’anterior entrega ens va anar de perles que ens deixessiu els vostres comentaris. Què us ha semblat aquest? Esperem que us agradi tan com a nosaltres.

I més notícies fresques. El PETIT TOUR ja és aquí:

Confirmades les places de Madrid, Bilbao, València i Castelló.

Arriba el petit-tour

30 de noviembre – VALÈNCIA Teatre Principal. Molt aviat les entrades disponibles a la web.

1 de diciembre – CASTELLÓ DE LA PLANA al Paranimf de la Universitat Jaume I. Les entrades disponibles aquí.

12 de diciembre – MADRID Teatro Lara (SON Estrella Galicia). Les entrades disponibles aquí.

13 de diciembre – BILBAO Sala Cúpula de Arteria. Properament les entrades a la venda online.

I més coses. Aquest cap de setmana tenim un bolo molt especial. Els Petits Camaleons. El primer festival per infants de País. Tens nens i fa molt que no vas a un concert? O tens amics que tenen nens? O tens pensat de tenir nens? O tens amics que volen un cangur pel cap de setmana i tu tens lliure i vols fer de cangur i gaudir d’un festival? Doncs aquest és el teu concert. El primer festival on cada nen porta als seus pares o a un adult de concert com a acompanyant.

Dos dies de festival, el dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre a l’Auditori de Sant Cugat. Nosaltres tocarem el dissabte 7 a les 16:30h i a les 17:30h (dos passes). Les entrades disponibles aquí.

3 espais de música : el Teatre Principal, el patí i l’aula Magna; una zona de tallers de música i experimentació i un parc d’inflables per a cremar energia a discreció. I quines són les característiques del festival? Doncs que…

  • Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens.
  • L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
  • Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir. Els espais amb servei de menjar estaran a disposició del públic durant tota la jornada.
  • Els nens no acostumen a centrar l’atenció en una mateixa cosa per un espai de temps gaire llarg, és per això que els repertoris han de ser assequibles als nens i no superar mai els 30 minuts de durada. Cada concert inclourà entre 8 i 10 cançons com a màxim. Cal canviar d’espai i de propostes constantment i oferir diverses opcions perquè els nens puguin triar la que més els agradi.
  • A banda del cartell d’artistes i les cercaviles, també hi haurà bandes de funció pedagògica per ensenyar-los els estils, instruments, gèneres i el món de la música en general, amb l’objectiu d’acostar pedagògicament els infants al món de la música, i animadors desmarcats dels tòpics habituals de la música infantil.

Apunta’t a la newsletter