Víctor Escandell at work

Amics,
avui una sorpresa de les grosses. Falten menys de dues setmanes perquè vegi la llum el primer conte d’Els Amics de les Arts: el 16 d’octubre ja serà a totes les llibreries de Catalunya. Si no vius al Principat o si simplement vols que te’l fem arribar a casa, ja pots reservar-lo des d’aquí. Això era la sorpresa? No, encara no hem acabat. Recordeu que “Déjà-Vu” és un conte il·lustrat per Víctor Escandell que veurà la llum de la mà de la Galera i que comptarà amb una versió inèdita de la cançó. Això tampoc era la sorpresa. Voleu escoltar-la? Doncs aquí la teniu. Atenció senyores i senyors perquè això d’aquí sota es un BookTrailer i desvetlla bastants secrets sobre el nostre petit conte… Amb tots vostès: la sorpresa.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NIrie8LkKjg]

PD: Aprofitem per dir-vos que les entrades del concert al Teatre Principal de València ja són a la venda. 

 

 

Apunta’t a la newsletter