Tot apunt! Ja som a l’aeroport a recollint l’Home gos. El vol ha anat molt. Se li ha fet una mica llarg perquè les cames no li cabien entre les butaques però, és un tiu amb molt bon humor. Fins i tot algú l’ha reconegut i s’han tirat unes fotos en ple vol.

Home gos in action! Avui als Petits Camaleons de Sant Cugat!

Ara estem esmorzant tranquil·lament a casa i a les 11 enfilarem cap a Sant Cugat que comença el festival. Tot apunt. Si el vols venir a saludar serà per allí fent-se fotos. Els Amics comencem el concert a les 16:30 h i a les 17:30 h. I qui més hi toca? Doncs mireu aquí el cartellàs. Si voleu venir ja ho sabeu, les entrades estan disponibles aquí.

I seguim. Aquesta setmana hem posat el nostre petit gra de sorra a la campanya d’Oxfam “Por una barra de pa”. Us deixem el miniclip:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vZ6taQ_jrB0]

I des de l’Universitat d’Alacant, la Maria Santonja, en Richie Fintano i l’Àngel Montenegro ens han fet arribar aquesta particular interpretació de la cançó “Aquestes alçades de la pel·lícula”. Molt xula la peça ja veureu. Gràcies nois per compartir.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8jCsHC81br0]

Abans de començar l'entrevista a la radio

I ahir vam ser al programa “La Ventana” de la Ser. Si te’l vas perdre el pots escoltar íntegrament aquí.

Apunta’t a la newsletter