Vine, et convido a un croissant...

Amics,
ha arribat el dia! Ja teniu a totes les llibreries el llibre de Déjà-Vu. Per nosaltres ha estat un plaer treballar amb en Ferran Conangla (un cop més!), en Gregori Ferrer, la Iolanda Batallé i tota la gent la de La Galera i amb en Víctor Escandell. Ells han donat forma a aquesta antiga idea que avui, per fi, ha pogut veure la llum. És un moment molt emocionant i especial per nosaltres. Esperem que us agradi el llibre i la versió de la cançó que hem gravat expressament per l’ocasió.

El dijous 25 d’octubre a les 19.00 hi haurà un acte de signatura de contes a l’FNAC Illa. Més endavant us informarem de les data de presentació oficial del llibre.

Quedeu tots convidats a un croissant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NIrie8LkKjg]

 

Apunta’t a la newsletter