Dilluns 12 de novembre a les 00:30 et portem el concert a casa i ben “De Prop” al canal 33

Amics, tornen els tradicionals concerts del programa “De prop” del canal 33. Perles musicals per gaudir i descobrir grups de música de casa. Càpsules de 50 minuts des del plató 1 de tv3. Aquest any nosaltres hi serem presentant “Espècies per catalogar” amb tota la banda al complet. Dotze capítols entre els quals també hi podreu trobar grans artistes com Las Migas, en Joan Colomo, els Surfing Sirles, La Iaia, la Maria Coma, Motor Combo, en Nacho Umbert & La Compañía, Atleta, en Xarim i els seus fantàstics Very Pomelo, l’Orquestra Àrab de Barcelona i Nico Roig.

No us els perdeu. Apunteu-vos-ho a l’agenda:

El De Prop d’Els Amics de les Arts serà el dilluns 12 de novembre a les 00:33 al canal 33 (horari per a melòmans nocturns). Podreu veure els Amics en concert des del sofà de casa!

De moment us deixem un petit tast del concert interpretant la cançó “Miracles”.

Falta exactament una setmana perquè vegi la llum el conte Déjà-vu amb una versió inèdita de la cançó. El conte va acompanyat d’un cd que conté la cançó en versió cantada i una altra versió només instrumental, juntament amb el making of del llibre. Estem supercontents de com ha quedat. Esperem que us agradi. Si el voleu pre-reservar i tenir-lo a casa el dia del llançament ho podeu fer directament a la botigueta d’Els Amics aquí. 

I recordar-vos que aquest dissabte a les 23:00h serem en concert al preciós poble de Cadaqués, al Pavelló  d’Esports. Les entrades estan disponibles aquí.

I demà crònica dels Petits Camaleons d’aquest dissabte. Va ser una experiència genial. De moment un petit tast del concert:

Quin dia més xulo el que vam passar plegats als Petits Camaleons (foto: Glòria Solsona)

Apunta’t a la newsletter