Toques versions d''Els Amics de les Arts? Fes-nos-les arribar al correu amicsdelesarts@gmail.com

Tens un grup de música folklòrica? o cantes en solitari al menjador de casa? o sou una coral de gòspel i feu temes? o simplement cantes a la dutxa? Sigues valent. Envia’ns la teva versió d’una cançó d’Els Amics de les Arts al 1er concurs Amics Versions.

Com funciona? Envia’ns a amicsdelesarts@gmail.com en format vídeo youtube o mp3 la versió de qualsevol cançó d’Els Amics de les Arts.

El Premi? Tocar la versió que heu fet i temes propis del vostre grup abans d’un concert d’Els Amics de les Arts en un Teatre de Catalunya.

Fins quan ho puc enviar? Teniu fins el dimecres 31 d’octubre. Us queden un parell de setmanes.

Quan sabrem si hem guanyat? El grup guanyador es farà públic la primera setmana de novembre.

ESPÈCIES PEL MÓN

Avui també fem una nova entrega de les Espècies pel Món.

La Cinta de la Vega va trobar a l'Home gos fent bolos en un carrer de Melbourne. No sabíem que a part de ballar i fer feliços als nens també tocava la guitarra elèctrica de manera cosmopolita. Aquí la prova.

 

La Neus Llàcer i les seves amigues d’experiència vital durant 26 dies per l’Índia. I sí, es van plantar davant del Taj Mahal i el van remirar fins l’últim angle que els hi quedava. Per cert, sembla que a la foto no hi surt el disc. Ens han dit que el que tirava la foto el tenia a les mans mentre disparava. O sigui que entra sense problema a la secció d’Espècies pel món.

La Clara Estrems des de Varsòvia i amb el Castafiore de viatge! (eps però només el té firmat per en Dani!)

La Naarà Jesús ens envia les Espècies pel Món del seu viatge de 3 setmanes pels EUA. Comencem pels Amics a Hollywood!

Seguim per Las Vegas.L'espectacular parc de Monument Valley

L'espectacular parc de Monument Valley

La visita a San Francisco i com sempre amb la tradicional boira al Golden gate

I al preciós parc de Yosemite!

Família Fàbregas - Austrich des de Donostia. I ens han dit que pel camí es van trobar els Monegros (sense emissores de radio al mig del desert) i que van ratllar el disc!

Això ara amb l'eix és un moment!

I res més! Passeu un molt bon divendres i demà ens veiem a Cadaqués a la Sala Amistat. Sí, Cadaqués, una bonica i tranquila vila de 2860 habitants, amb una densitat de 111 habitants/ km2 i situada a 42°17?28?N3°16?38?O. Que a primer cop d’ull sembla que està un mica lluny però que un cop agafes el cotxe està més a prop del que sembla. Va us hi esperem!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter