Tot a punt per Cadaqués (Foto: Ibai Acevedo)

Amics,
1) Ja només queden dos dies perquè el vaixell dels Amics arribi fins al port de Cadaqués carregat d’Espècies per Catalogar (eh quina imatge més guapa per començar el dia? Ho heu vist o no? El vaixell arribant amb música de fons, amb el Pol Cruells a dalt del màstil cridant “Terra a la vista!). El concert en un principi s’havia de celebrar al Pavelló però finalment es farà a la Sala Amistat (podia haver-hi millor lloc?) que està situada a la carretera de Port Lligat. Un lloc més petit que de ben segur serà més propici per crear el caliu necessari en un bolo. Queden entrades! Si us animeu encara en podeu aconseguir fent click aquí.

2) Ens encanta que feu propostes a través del bloc. Aquesta idea que ha sortit de fer una secció semblant a “El meu Bed & Breakfast” amb les cançons ens ha semblat fantàstica. Nosaltres som els primers que vam disfrutar molt llegint les vostres històries, veient com les cançons del disc anterior s’havien infilitrat a les vostres vides. Per tant, quan arribi el final de gira (encara no podem dir dates però sí que podem anunciar que estem més a prop del final que del principi) obrirem la secció perquè pogueu enviar els vostres escrits. De moment s’accepten propostes pel títol de la secció. Si sou nous al bloc i no sabeu de què parlem, o si algú senzillament vol reviure alguns dels textos de l’any passat per saber de què va el tema, cliqueu aquí.

3) Alguns preguntaveu si hi haurà un dia de signatures del Conte de Déjà-Vu. La resposta és sí. No serà el dia 16 però sí durant el mes d’octubre. Possiblement també hi haurà un dia per fer la presentació oficial. De seguida que tinguem tots els detalls us els posarem al post.

4) Ja tenim a l’agenda tota la informació sobre un nou concert. Els Amics viatgen fins a Navàs. I molta atenció! No badem perquè es celebra el dia 26 d’aquest mes! 15 dies, here we go!

Apunta’t a la newsletter