Amics, aquest dissabte a les 23:45 h Els Amics de les Arts desembarquem al Pavelló municipal d’Alcover, a l’Alt Camp. Si teniu ganes de concert i esteu per les terres de tarragona ja ho sabeu. Les entrades les podeu trobar aquí.

-Aprofitem el post per agrair a tots els emigrants que ens esteu fent arribar les vostres històries per l’Amics Emigrant. Gràcies de veritat. Estem descobrint vides molt interessants!

-I el conte de Déjà-vu ja corre lliure. Sí, ens han dit que ja l’han vist per les llibreries de Catalunya. Ja ho veureu. És una perla.

-Tenim pendent la crònica del superconcert de Cadaqués d’aquest dissabte passat. Un concert bombonera, amb molt de feeling i on Els Amics anàvem mooolt sueltos.

-I primícia: Ja hem vist el Teaser del proper Microdocus 1×03 El Grec, que veurà la llum el primer dilluns de novembre. És tremendo! Ens ha deixat amb ganes de més. Dilluns vinent el teaser.

-I abans de marxar recordar-vos que els propers concerts que vénen són a Navàs, Cornellà de Llobregat, Sabadell i Lloret. I després agafem l’avió per començar El Petit Tour: València, Castelló de la Plana, Madrid i Bilbao (link d’entrades properament).

Salut a tots!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter